Project omschrijving

De nieuwe aanbouw voor de keuken was de aanleiding voor een bezoek aan onze woonwinkel. Het is altijd fijn om “oude” klanten weer terug te zien. De wood & Washi rolgordijnen die we in het verleden geplaatst hebben samen met vouwgordijnen en de kroonluchter zijn nog steeds actueel en bevallen de klant erg goed.

Op de meegenomen foto’s  van de nieuwe ruimte zien we een mooi strakke keuken en in combinatie met de bijzondere vloertegels. Dit creëert een mediterrane sfeer die goed aansluit bij de warme inrichting van de woonkamer. De vloer van de keuken loopt door naar  de bijkeuken en dit vergroot beide ruimtes. Dit effect wordt ook versterkt door de stalen deuren deuren die geplaatst zijn met een gitzwarte matte afwerking. Dit alles gecombineerd met de houten vloer in de woonkamer en de bestaande inrichting resulteert in een sfeervol en eigentijds interieur.

De keuken is gesitueerd aan de straatzijde en de keuze voor de raambekleding viel op wood& Washi. We hebben 2 Rollo’s geplaatst en hierbij de de originele dichte washi onder gecombineerd met het transparante geweven washi boven,  dit zorgt voor een luchtig sfeer. S’avonds als de Rollo’s naar beneden zijn blijf je toch het zicht naar buiten houden en heb je geen inkijk. De transparante geweven washi is in 4 kleuren leverbaar. Groot pluspunt: voor ramen van ongelijke hoogte maken wij de Rollo’s op verzoek zodanig dat de baleinen op gelijke hoogte doorlopen.

 Natuurlijk kan in deze prachtige ruimte waar je met plezier kookt geen barkrukken ontbreken. U ziet op de foto een – barkruk die we voor deze foto tegen de muur hebben geplaatst , de poten zijn mat zwart afgewerkt en de zitting is bekleed met een stof van Designers Guild die weer mooi aansluit bij de vouwgordijnen.

 

Wilt u ook een advies op maat neem dan contact op en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij bieden.

 Bekijk meer afbeeldingen: