Interieurstyling door Kleur op Kleur

Mensen zijn op zoek naar een interieur dat met ‘met smaak’ is ingericht. Maar omdat stijl in een interieur de persoonlijkheden van de bewoners weerspiegelt, is geen interieur hetzelfde. Met een interieurstyling van Kleur op Kleur Interieur nemen we u mee op ontdekkingsreis om uw eigen woonstijl te ontdekken. Door eerlijk te zijn en u nieuwe indrukken en ervaringen op te laten doen, adviseren we u uw eigen stijl te vinden en deze verder te ontwikkelen.

Kleur op Kleur biedt een enorme variëteit aan oplossingen en vele mogelijkheden om een interieur persoonlijk en sfeervol te maken. Hierin beperken we ons niet tot modern, landelijk, vintage of enkel trends, maar bieden we u ook klassiek of een mix tussen deze sferen. We willen u niet een bepaalde stijl voorschrijven, maar bieden u verrassende opties waaruit u zelf kunt kiezen. Zo ontstaat een interieur waar het fijn thuiskomen is.

Meer over een interieurstyling door Kleur op Kleur

Neem contact op

Wilt u ook een sfeervol interieur? Kies dan voor een interieurstyling op maat >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
Neem contact op

Bekijk de resultaten van onze interieurstyling

Waarom kiezen voor Kleur op Kleur?

   • Marianne Mooren geeft lezingen en workshops over styling voor o.a. de Libelle
   • Meer dan 20 jaar aan werkervaring in de interieurbranche
   • Kleur op Kleur geeft u gerichte adviezen voor zowel particulieren als bedrijven
   • We gebruiken vormen, materialen en technieken op een innovatieve manier
   • Hieruit ontstaan originele interieurs
   • We stellen het kostenplaatje samen op basis van wat u bij ons afneemt
   • Kleur op Kleur komt met oplossingen waar u zelf vaak niet aan denkt
   • Omdat wij uw ideeën kunnen omzetten in beeld

Wat onze klanten zeggen

We zijn super tevreden met de bank. Dank jullie voor al je inzet. Dat je vele kilometers af hebt willen leggen om met ons stalen te bekijken en bespreken. Het meedenken. Later hem bij ons ter plekke in elkaar hebt willen zetten. Vooral jullie enthousiasme. Van mij krijgen jullie een 10!
Steve & Tineke, aankoop van Casablanca bank
Meubels zijn een deel van je gezin. Ze maken alles mee, ze staan op alle verjaardagsfoto’s en ze zijn er als je ze nodig hebt – een leuning om op uit te huilen, een zachte landing na een zware dag. En net als in het echte leven, moet je op een bepaald moment afscheid nemen. Ze zijn op. Wat dan? Een nieuwe bank koop je niet zomaar. Je ziet iets in de krant, je snuffelt rond op sites en dan ga je naar een winkel om de dingen in het echt te zien en uit te proberen. Hoort dit bij ons? Horen wij daarop? Kleur Op Kleur heeft ons uitstekend geholpen in het proces van kiezen: wat voor bank, welke bekleding, welke details in de afwerking. Wat een feest toen de bank bij ons in de kamer stond: nieuw, anders dan wat we hadden en toch helemaal op zijn plaats.
Hanneke & Marlite, interieuradvies