Kleuradvies door Kleur op Kleur Interieur

Een kleuradvies gaat vaak samen met veranderingen in uw interieur. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw plannen, specifieke ideeën en favoriete kleuren. Nadat we uw situatie en wensen in kaart hebben gebracht, stellen wij een kleurplan op. Weet u niet waarom het er niet gezellig bij u thuis uit ziet of wat er precies mist om het perfect te maken? Met een kleuradvies van Kleur op Kleur zorgt u ervoor dat uw interieur volledig uit de verf komt en een geheel vormt.

Kleur op Kleur Interieur werkt met het NCS-colorsysteem welke bestaat uit 1950 kleuren. Dit kleurensysteem werkt met verschillende nuancevariaties, maar zorgt ook voor samenhang van kleurcombinaties in uw interieur. Zo kijken wij naar lichtechtheid, kleurtoon, nuance, verzadiging en het witaandeel van de kleuren. Met een kleuradvies van Kleur op Kleur weten we daarnaast kleuren te gebruiken die uw eigen stijl in uw interieur weerspiegelen.

Meer over een kleuradvies van Kleur op Kleur

Bekijk de resultaten van onze kleuradviezen

 

Meest gestelde vragen bij een kleuradvies

Voor iedereen die meer uit zijn interieur wil halen. Want we weten allemaal, zonder licht kunnen wij geen kleuren waarnemen. Kleuren zijn mysterieus en iedereen heeft een eigen voorkeur voor bepaalde kleuren. Maar hoe past je dat toe in de ruimtes die je wilt aanpakken? Vormen kunnen we laten opvallen of juist verdoezelen door het toepassen van  de juiste kleurkeuze met de juiste helderheid. Het is mogelijk om het kleurgebruik beperkt te houden tot enkele tinten zodat het interieur visueel interessanter wordt en zonder dat één kleur overheerst. Of we laten de kleuren die gekozen worden bewijzen dat kleur overal en in elk klimaat een huis kan verlevendigen en versterken. Of u kiest voor een kleurenpallet dat zorgt voor eenheid en stijl, of juist voor kleuren die het ruimtelijke effect van kamers vergroten. Het kan ook dat we kiezen voor eenheid of een gemeenschappelijk stilistisch ‘thema’ zodat de keuze voor meubels, accessoires, stoffen en kunst worden versterkt. Of we werken met wisselende mat-glans gradaties. U leest het al, er is van alles mogelijk.
De meeste klanten zijn al eens bij ons in de interieurstudio geweest voor advies voor raambekleding, kasten, karpetten en/of meubels en dan nemen we gelijk een kleurplan mee. Komt u voor de eerste keer dan bent u van harte welkom in onze interieurstudio in Lemmer zodat u kennis kunt maken met onze producten. U ziet dan gelijk wat wij doen en over welke collecties wij beschikken. En aan de hand van dit eerste bezoek plannen wij een bezoek bij u thuis in. Wij werken ook buiten de standaard uren om zodat wij u ook op andere tijden in onze studio kunnen ontvangen of op locatie kunnen komen.
Een kleuradvies van Kleur op Kleur kunt u heel eenvoudig aanvragen doorhier te klikken en het contactformulier in te vullen. In het formulier kunt u dan aangeven dat u geïnteresseerd bent in een kleuradvies of kunt u uw vragen met betrekking tot een kleuradvies stellen. U mag dan binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten.
Alles waarmee we een compleet beeld van uw woning of woonruimte kunnen maken: – plattegronden, digitale foto’s, kleurstalen van de zaken die u wilt behouden (bv. vloer of gordijnen). Uiteraard kunnen we dat ook bij u thuis komen bekijken. En als u sfeerplaatjes heeft van interieurs die u erg aanspreken, zijn die natuurlijk van harte welkom.
Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke interieurinrichtingen en geven advies op maat. Denk daarbij aan totaal inrichtingen, bedrijfsmatige projectinrichting, maatwerk voor raambekleding, kasten en karpetten. Zo kunnen wij u voorzien van inspirerend interieuradvies, een creatief kleurconcept, en meer op het gebied van interieur. Daarvoor ontvangen we uw graag in onze studio in Lemmer of we adviseren u op locatie. In onze interieurstudio beschikken wij over een uitgebreide collectie die aansluit bij zowel modern als klassiek of een mix en match. Ook voor het aanschaffen van een los meubelstuk of een interieurworkshop bent u bij ons op het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

Marianne heeft mij tips en ideeën gegeven voor mijn nieuwe kamer. Ze heeft onder andere tips gegeven over de kleur van de muur. Marianne heeft voorbeelden gestuurd van een aantal kleuren in de richting wat ik leuk vind. Ze heeft ook tips gegeven en ze heeft op internet laten zien hoe ik naar kleuren moest kijken. Ik heb een mooie kleur gevonden, daar ben ik heel erg blij mee.
Coco - 14 jaar, kleuradvies
Het dressoir staat en is nu ook ingericht. Ik heb heel wat paperassen weggedaan! Ik ben heel blij met het dressoir en de kleuren zijn sprankelend en toch niet overheersend. Laatst viel het zonlicht vanuit de tuin er op……. een plaatje!! Dank voor je advies. Ik zal reclame voor je blijven maken.
Geartsje, kleuradvies

 

Wilt u ook een sfeervol interieur? Kies dan voor een kleuradvies op maat >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.