Onze interieurstudio

Contactgegevens & Openingstijden

Wij zijn op alle dagen van de week natuurlijk telefonisch en per mail te bereiken.
Maar het liefst nodigen we u uit om ons in de interieurstudio te bezoeken zodat we u kunnen laten zien en u kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieur. Op vrijdag en zaterdag kunt u zo binnenlopen . We zijn er vanaf 10.00 uur.

 

De andere dagen werken wij op afspraak.

Zowel bij ons in de studio te Aldeboarn als bij u thuis. Ook buiten de reguliere winkeluren om dus! U kunt bij ons terecht voor deskundig, passend advies op het gebied van kleuren en materialen, raambekleding en karpetten, meubels, verlichting en accessoires. Kom voelen, laat u inspireren en verleiden.

Bereikbaarheid

Onze interieurstudio in Aldeboarn ligt in het hartje van Friesland aan de doorgaande weg N392 van Akkrum naar Gorredijk. Deze weg staat in verbinding met de A7 en de N31, en is daarom prima bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Leeuwarden en Groningen, maar ook binnen 1,5 uur vanuit Amsterdam!

Kleur op Kleur Interieur
Súdkant 15
8495 KM Aldeboarn
0566-820998

wwww.kleuropkleur.nl
info@kleuropkleur.nl

Ma t/m Do open op afspraak
Vrijdag    open 10:00 – 18:00  
Zaterdag open 10:00 – 17:00

 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon even van u laten horen, laat dan hieronder een bericht achter. We nemen altijd binnen 2 werkdagen contact met u op. Een tweet richting @kleuropkleur kan trouwens ook! Alvast bedankt en tot ziens!

Marianne en Sjors Mooren

Een tweet richting @kleuropkleur kan trouwens ook!

Schermafdruk_07-03-13_21_19

Contactformulier