WIJ ZIJN VERHUISD

Na 30 jaar onze passie te hebben gevolgd en interieurwinkel te hebben gerund, zal Kleur op Kleur vanaf dit 1 december 2023 verder gaan in Terherne. Wij gaan ons volledig richten op het verstrekken van interieuradvies vanuit een interieurstudio op afspraak. Met een prachtige collectie stoffen voor gordijnen, vouwgordijnen, wood&washi, behang, karpetten, interieuradviezen en kleuradvies.

FLEXIBILITEIT EN CREATIVITEIT

Met ontzettend veel enthousiasme hebben we de afgelopen jaren gewerkt vanuit de winkel met openingstijden. Het gaf ons letterlijk en figuurlijk de ruimte u te laten zien wat voor prachtige en inspirerende mogelijkheden er zijn op het gebied van interieur, inrichting en materialen. Nu kiezen we voor meer flexibiliteit en creativiteit en daarvoor gaan we werken op afspraak in onze interieur studio in Terherne.

TIJD VOOR VERANDERING.

We gaan voortaan werken vanuit een kleinere interieurstudio in Terherne met het geven van, op de persoon toegesneden, inspirerend interieuradvies. Er ontstaat ruimte voor het inplannen van afspraken op een door u gewenst tijdstip in onze interieur studio in Terherne of bij u thuis.

We hebben daarnaast een groot netwerk aan leveranciers en kunnen u daar, als dit gewenst is, mee naar toe nemen om ter plekke de laatste collecties meubels in de prachtige showrooms te bezichtigen. We blijven werken zoals u van ons gewend bent, alleen dan op afspraak en nog meer afgestemd op uw wensen en situatie.