Interieurontwerp door Kleur op Kleur

Het kiezen voor een nieuw interieur en het ontwerpen hiervan, het bepalen van de ideale indeling en het uitzoeken van materialen en vormen is een spannend proces. Kleur op Kleur Interieur vindt dat kwaliteit van een interieurontwerp bepaald wordt door de juiste vragen stellen, naar u te luisteren en vervolgens een passend advies te geven. Op deze manier wordt een ruimte veranderd in een gevoel of een beleving.

Bij een interieurontwerp van Kleur op Kleur maken we ons vertrouwd met uw woonsituatie en kiezen we niet voor de makkelijkste oplossing. Het ontwerp moet aansluiten op uw woonwensen. De vormgeving waarmee we ons omgeven vertelt namelijk iets over onze dromen, smaak en opvattingen. Dit komt terug in meubels, kleuren, stoffen, verlichting en accessoires. We vinden het een uitdaging om in iedere ruimte een maximum aan werk- of leefruimte te realiseren.

Meer over een interieurontwerp van Kleur op Kleur

Daarom een ontwerp

Bij het inrichten van een woning of werkruimte komt veel kijken en u moet veel beslissen voordat het daadwerkelijke inrichten kan beginnen. Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Hoe deelt u de ruimte praktisch in? Welke rol speelt de indeling van uw woning? Moet u verbouwen om uw wensen te kunnen realiseren? Een interieurontwerp speelt in op deze vragen. Gezien de vele mogelijkheden adviseert Kleur op Kleur u bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van uw wensen.

Hoe we werken

Vaak is een interieurontwerp onderdeel van een compleet interieuradvies. Het is de visualisatie van ideeën en mogelijkheden en geeft u een beeld van de nieuwe situatie. Na de intake gaan we uw wensen uitwerken en laten we ons inlevingsvermogen los op uw interieur. Bij een interieurontwerp denken we mee over indeling, functionaliteit, lichtinval, kleurgebruik en het te plaatsen meubilair. We maken deze plannen tastbaar door gebruik te maken van moodboards, schetsen of plattegronden.

Wie kan het gebruiken

Een interieurontwerp is prettig als u een nieuwe woning heeft gekocht, een ruimte gaat verbouwen of bij het veranderen van uw huidige interieur. Wij denken met u mee over bouwkundige ingrepen die het toekomstige interieur beïnvloeden zoals lichtinval, aansluitingen, routing, of het verplaatsen van wanden, deuren en verwarming. Doet u dit niet, dan brengt dit vaak extra kosten en onnodige werkzaamheden met zich mee. Met een doordacht interieurontwerp van Kleur op Kleur voorkomt u dit.
Neem contact op

Wilt u ook een passend interieur? Kies dan voor een interieurontwerp op maat >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
Neem contact op

Bekijk de resultaten van onze interieurontwerpen

Waarom kiezen voor Kleur op Kleur?

   • Kleur op Kleur is innoverend, oplossingsgericht en inspirerend
   • Wij kunnen uw wensen vertalen naar een concreet plan
   • Kleur op Kleur is onafhankelijk en werkt samen met de juiste partners
   • Wij komen met oplossingen en ideeën waar u zelf vaak niet aan denkt
   • We passen vormen, materialen en technieken innovatief toe
   • Hierdoor ontstaan originele interieurs
   • We houden uw budgettering in de gaten

Wat onze klanten zeggen

Ons huis was toe aan een complete make-over. Aangezien mijn dochter al jaren vaste klant is bij Kleur op Kleur en zij heel tevreden is, besloten ook wij contact op te nemen met Marianne en Sjors. Na een eerste telefonisch contact hebben we een afspraak gemaakt. Marianne en Sjors zijn bij ons thuis geweest om al onze wensen te inventariseren en ons huis te bekijken. In de afspraken die volgden heeft Marianne ons van allemaal leuke ideeën voorzien en hebben we een bezoek gebracht aan de studio. Daar hebben we een keuze gemaakt uit de voorbeelden van raamdecoratie.
Anneke & Bram, Interieurontwerp
De Kewloxkast die ik afgelopen zaterdag bij jullie heb opgehaald, staat op zijn plek. Hij is nog mooier dan we hadden gehoopt. Wat een prachtige kast en wat een fantastisch gebruiksvriendelijk systeem! We zijn echt supertevreden! Dank voor jullie advies bij het ontwerpen, en dank voor de tips bij het monteren (die kwamen echt van pas).
Flip, Kastontwerp