Over Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur adviseert en levert alles op het gebied van interieur. We zijn een kleine creatieve organisatie die werkt met de juiste partners. Hierdoor komen we met oplossingen en ideeën waar u zelf vaak niet aan denkt. Op een innovatieve manier worden vormen, materialen en technieken toegepast waaruit originele interieurs ontstaan. Interieurs waar met meer plezier wordt geleefd, die mooier zijn om naar te kijken of waar het leuker is om te werken.

Kleur op Kleur Interieur biedt in haar interieurstudio een grote collectie en een enorme variëteit aan mogelijkheden om een interieur persoonlijk en sfeervol te maken. Hierin beperken we ons niet tot modern of enkel trends, maar bieden we u ook klassiek, modern, landelijk, vintage of een interessante mix van deze stijlen. We willen u ook niet een bepaalde stijl voorschrijven, maar bieden u opties waaruit u zelf kunt kiezen wat u belangrijk of mooi vindt. U als klant bent onze uitgangspositie, wij maken ons vertrouwd met uw woonsituatie en uw leefstijl. Hierdoor levert Kleur op Kleur u een interieur dat bij u past. Het interieur waarin we ons begeven vertelt namelijk iets over onze wensen, dromen, smaak en opvattingen.

Meer over Kleur op Kleur Interieur

Er zijn duizend-en-één mogelijkheden als het gaat om interieurinrichting. Maar waarom lijken zoveel interieurs dan op elkaar? We zeggen niet dat iets niet mooi of praktisch is, maar vaak had het wel béter gekund, creatiever, ánders, meer onderscheidend en persoonlijker. U kiest voor Kleur op Kleur Interieur als u op zoek bent naar een eigen interieur. Een interieur met een knipoog. We nemen u dan ook graag mee naar de wereld van Kleur op Kleur Interieur. Een wereld waarin inspiratie en creativiteit hand in hand gaan. En waarin wij uw wensen en ideeën vertalen in een even sprankelend als tijdloos concept. Of het nu een grote opdracht is waarin ‘alles’ anders moet, of een kleine make-over. Kleur op Kleur Interieur staat voor creativiteit die alles laat samenkomen, dat is iets bijzonders. Daar ligt echt onze kracht.
Ons onderscheidend vermogen hebben we de afgelopen 20 jaar opgebouwd door te kiezen voor betrouwbare leveranciers, mooie producten en eigenzinnige, comfortabele meubels in verschillende stijlen en deze aan de hand van onze creativiteit en kennis in interieurs samen te brengen. Bij Kleur op Kleur bent u zeker van de mooiste, spannende materialen, prachtige stoffen, doordachte ontwerpen en professionele montage en installatie door eigen Kleur op Kleur mensen. Maar net zo belangrijk vinden wij een uniek ontwerp met originele details en innovatieve oplossingen die uw interieur stijlvoller en praktischer maken.
Onze interieurs kenmerken zich doordat ze passen bij uw uitgesproken of juist meer ingetogen manier van leven. Uw leefstijl en smaak vormen de basis en wij zorgen voor harmonie en samenhang in het geheel. U bent immers degene die in de ruimte moet wonen, werken, ontspannen en leven. Wij adviseren op maat, komen graag bij u langs om te kijken hoe we een eigen interieur kunnen creëren. Wij vinden dat kwaliteit niet alleen zichtbaar en tastbaar is dankzij producten en materialen, maar voelbaar wordt doordat we de juiste vragen stellen, we naar u luisteren en vervolgens een passend advies geven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bij het inrichten van uw woning, winkel of kantoor op zoek bent naar deskundig advies. Naar iemand die met andere ogen naar uw interieur en de mogelijkheden kijkt. Met onze kennis, ervaringen en onze feilloze gevoel voor stijl, kleuren en vormgeving creëren we een geheel eigen sfeer.
Voor een inspirerend interieur zijn er twee dingen nodig: creativiteit en een mooi productassortiment om alle ideeën uit te kunnen voeren. Onze producten kenmerken zich door hoogwaardige, vaak duurzame materialen. Ze zijn goed ontworpen en vervaardigd en blinken uit in functionaliteit, ontwerp, kleur en creativiteit. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de collecties die wij aanbieden tijdloos en goed te combineren zijn. Dergelijke kwaliteitsproducten vinden wij al jaren lang in de meubelbranche. Denk hierbij aan banken, raambekleding, gordijnen, karpetten en fauteuils, kasten, behang en passementen. Laat u verrassen door de vele slimme oplossingen die prachtig zijn vorm gegeven. Bekijk onze collectie.
Kleur op Kleur Interieur is gespecialiseerd in persoonlijke interieurinrichtingen en geeft advies op maat. Denk daarbij aan totaal inrichtingen, bedrijfsmatige projectinrichting, en maatwerk voor losse producten zoals raambekleding, wandmeubels, meubelstukken en karpetten. Zo kunnen wij u voorzien van inspirerend interieuradvies, een creatief kleurconcept, en meer op het gebied van interieur. We verplaatsen ons graag in uw wensen en ideeën om vervolgens aan de hand van onze aanbevelingen uw interieur een opfrisbeurt te geven, uw een kleuradvies uit te brengen, of een gehele make over te verzorgen. Daarnaast geven we regelmatig interieurworkshops en lezingen en we kunnen zelfs met u meegaan als personal interieur shopper om uw interieur samen te stellen! Bekijk onze diensten.
Kleur op Kleur Interieur werkt met verschillende merken die ieder hun eigen stijl en vakgebied binnen de interieurinrichting vervullen. Zo is er een eigen onderscheidende collectie ontstaan met zitmeubilair, tafels, kasten, karpetten, raambekleding, verlichting, stoffen en decoratie. Hierbij zijn we geheel onafhankelijk en dat maakt ons flexibel en veelzijdig. Al onze merken staan voor dezelfde kwaliteit en vakwerk als dat van Kleur op Kleur Interieur. Denk aan prachtige, elegante stoffen van Chivasso, mooi vormgegeven meubels van Dutch Seating Company, veelzijdig kasten van Kewlox , zit elementen die onderling allemaal weer te combineerbaar zijn zoals de Fat Tony of de oneindige mogelijkheden met Wood & Washi raambekleding. En dit is nog maar een greep uit het assortiment. Wat vast staat is dat Kleur op Kleur u graag adviseert en inspireert over onze brede selectie aan merken. Bekijk onze merken.
U bent van harte welkom in onze interieur in Aldeboarn aan de Súdkant 15, waar we u kunnen inspireren en informeren over de vele mogelijkheden voor uw interieur. In een het karakteristieke voormalige distributiecentrum ontvangen wij u graag voor een kennismaking en nemen u mee in de wereld van Kleur op Kleur. De sfeer van het industriële gebouw van 250 m2 en met 25 m2 aan etalage geeft ons alle ruimte om u een beeld te geven van verschillende sferen en mogelijkheden voor uw interieur. Dit is ook de plek waar u kleurstalen kunt bekijken en stoffen en materialen kunt voelen, aanraken en ervaren, waar een groot deel van onze collectie meubels en kasten aanwezig is. We nemen graag de tijd voor onze klanten. Daarom zijn we op vrijdag en zaterdag geopend en is het daarnaast mogelijk om op afspraak te werken. Zowel bij ons in de studio te Aldeboarn als bij u thuis. Ook buiten de reguliere winkeluren om dus!
Kleur op Kleur Interieur is al jaren een begrip in de interieurbranche. In 1991 begonnen Marianne en Sjors Mooren met een vooruitstrevende interieurwinkel in hartje centrum van Groningen. In de Oude Boteringestraat 14 konden klanten zich omringen met de mooiste meubels en accessoires uit India, Indonesië en Mexico. Later verhuisde Kleur op Kleur Interieur naar een nieuw, compleet verbouwd pand aan de Oude Boteringestraat 11. De collectie was toen al uitgegroeid met meubels als de Casablanca bank, Kewlox kasten en de vele uitbundige stoffencollecties voor raambekleding. Vanuit het hele land wisten mensen de winkel te vinden voor de inspiratie en de adviezen. In 2011 hebben Sjors en Marianne besloten om zich volledig te richten op interieuradviezen, projecten, inrichting en mooie collecties en producten, eerst vanuit Lemmer en nu vanuit het prachtige industriële pand in Aldeboarn. Dit geeft de mogelijkheid om flexibel te werken op afspraak door heel Nederland.Op vrijdag en zaterdag is de studio geopend.

 

 

Wat onze klanten zeggen

We zijn ontzettend blij dat we Kleur op Kleur hebben gevraagd ons te helpen ons huis opnieuw in te richten. Al onze wensen en smaken zijn bij elkaar gekomen. Marianne, met haar jarenlange ervaring en een feilloos gevoel voor stijl en kleur, heeft ons huis weer een fijner thuis laten worden.
Bram en Anneke

Wie zitten er achter Kleur op Kleur?

Marianne Mooren
Marianne MoorenInterior Decorator & Adviseur
‘Interieur vormgeven is dromen mengen met werkelijkheid. Een plezier voor het oog, met comfort en vooral persoonlijkheid.’
Over Marianne Mooren
Met Marianne Mooren haalt u een sprankelend en kleurrijk persoon in huis. Voornamelijk binneninterieurs zijn het terrein van Marianne Mooren, die een uitgesproken gevoel heeft voor kleur, compositie en materialen. Wat direct opvalt, is haar opvallende stijl. Het creëren van een sfeervol interieur dat een geheel vormt, gecombineerd met haar creativiteit en kennis is een kunst die ze op een bijzondere manier beheerst. Marianne zoekt graag contrasten: in materialen, kleuren vormen en stijlen. Ze mag dan zelf een uitgesproken stijl hebben, toch is juist een van haar grote krachten dat ze zich zo goed kan inleven in datgene dat werkt voor haar klanten. Er zijn geen standaard elementen of composities die telkens terugkomen, maar ze luister juist naar wat de klant zegt en wil.

Als Marianne een ruimte binnenkomt, ziet ze direct de mogelijkheden als het gaat om kleuren, lichtinval, opstelling, routing en het gebruik van materialen. Ze kijkt naar wat er moet blijven, iets wat u hebt gekregen, wat deel uit maakt van u persoonlijke geschiedenis. Ze ziet het interieur als een omgeving met diverse sferen en smaken waaruit u kunt kiezen, al naar gelang het gebruik van de ruimte en uw stemming. Marianne creëert interieurs die op hetzelfde moment helder en levendig aanvoelen, maar ook over een prettig soort tijdloosheid beschikken. De verschillende meubels en materialen die ze tot haar beschikking heeft, worden in elk project weer op een andere manier verwerkt. Dit zorgt ervoor dat er altijd een uniek en persoonlijk interieur ontstaat. Met haar talent, inlevingsvermogen en uitgelezen smaak kan ze de meest uiteenlopende interieurs laten aanvoelen als een warm, persoonlijk en welkom thuis. Interieurs om in te leven.

[tagline_box link=”https://www.kleuropkleur.nl/contact/” button=”Neem contact op” title=”Bent u ook benieuwd wat Marianne Mooren voor uw interieur kan doen?” description=”U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.”][/fusion_tagline_box]