Interieuradvies door Kleur op Kleur

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het inrichten van uw woning of bedrijfsruimte op zoek bent naar deskundig advies. Naar iemand die met andere ogen naar uw interieur kijkt. Kleur op Kleur verplaatst zich in uw wensen en ideeën om vervolgens uw interieur een opfrisbeurt te geven, een kleuradvies uit te brengen of een complete make over te verzorgen. Maar we denken natuurlijk ook met u mee bij de aanschaf van een enkel meubelstuk, wandmeubel, of raambekleding.

Wij adviseren op maat en komen bij u langs om te kijken hoe we een persoonlijk interieur kunnen creëren. Ons advies vormt zich op basis van uw plannen, ideeën en favoriete kleuren. We brainstormen over de verschillende opties die perfect bij u zouden passen. Vervolgens stellen wij een interieurplan samen aan de hand van uw situatie en wensen. Hierbij maken wij ook gebruik van onze prachtige collectie aan meubels, raambekleding, kasten, stoffen, karpetten en accessoires.

Meer over een interieuradvies van Kleur op Kleur

Neem contact op

Wilt u ook een sfeervol interieur? Kies dan voor een interieuradvies op maat >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
Neem contact op

Bekijk de resultaten van onze interieuradviezen

Meest gestelde vragen bij een interieuradvies

In een interieur moet je kunnen leven! Het is zo belangrijk om iedere ruimte te benutten. Dit geldt voor ieder moment van de dag, gedurende elk seizoen. Het geeft zo ontzettend veel voldoening als uw interieur mooier en aantrekkelijker is. Hierdoor verrijkt u uw leven, uw leefomgeving en daardoor ook uw geluk.
Bij Kleur op Kleur zijn we ervan overtuigd dat je het kan voelen als er een harmonie is tussen toegepaste tinten, dessins van het behang, materialen van meubels, decoratieve accenten en de uitstraling van de gordijnstof. Dit maakt dat een interieur klopt, dat alles in balans is en er harmonie heerst. Dit kan in één stijl, of in een mix van verschillende stijlen.
Het is moeilijk om de verleiding van een trend te weerstaan. De mode en de interieurwereld komen voortdurend met vernieuwde elementen, trendkleuren en statements over hoe het wel en niet moet. Maar niet iedere trend past bij uw persoonlijke voorkeuren of smaak. Bij Kleur op Kleur zoeken we het meer in sfeer van eigenheid, kleur en balans tussen rust en creativiteit. Dit neemt niet weg dat we graag naar de woonbeurzen gaan om te zien wat voor innovatieve, mooie en vernieuwde ideeën we kunnen toevoegen aan dat wat we al weten. Wij vinden juist die combinatie heel erg waardevol.
Alles waarmee we een compleet beeld van uw woning of woonruimte kunnen maken: plattegronden, digitale foto’s, kleurstalen van de zaken die u wilt behouden (bv. vloer of gordijnen). Uiteraard kunnen we dat ook bij u thuis komen bekijken. En als u sfeerplaatjes heeft van interieurs die u erg aanspreken, zijn die natuurlijk van harte welkom.
We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek in de interieurstudio in Aldeboarn. Op deze manier kunt u onze collecties zien en voelen en ervaren wat we allemaal in huis hebben. Ook kunnen we goed toelichten wat we voor u kunnen betekenen aan de hand van alle materialen die we daar tot onze beschikking hebben. Vervolgens kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek bij u thuis. Kleur op Kleur werkt ook buiten de standaarduren, zodat we u ook op andere tijden in onze studio kunnen ontvangen of bij u op locatie kunnen langskomen.
Dit is moeilijk te zeggen, want het ligt eraan wat uw huidige situatie in het interieur is en welke wensen u precies heeft. Verder ligt het eraan of uw interieuradvies samenvalt met de aankoop van andere producten of een compleet interieurontwerp van Kleur op Kleur. Misschien wilt u alleen een kleuradvies, eventueel met presentatie bij u thuis. Dus zodra we na een eerste gesprek een beeld van uw wensen hebben, kunnen we een kosteninschatting geven.
Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke interieurinrichtingen en geven advies op maat. Denk daarbij aan totaal inrichtingen, bedrijfsmatige projectinrichting, maatwerk voor raambekleding, kasten en karpetten. Zo kunnen wij u voorzien van inspirerend interieuradvies, een creatief kleurconcept, en meer op het gebied van interieur. Daarvoor ontvangen we uw graag in onze studio in Lemmer of we adviseren u op locatie. In onze interieurstudio beschikken wij over een uitgebreide collectie die aansluit bij zowel modern als klassiek of een mix en match. Ook voor het aanschaffen van een los meubelstuk of een interieurworkshop bent u bij ons op het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

We zijn ontzettend blij dat we Kleur op Kleur hebben gevraagd ons te helpen ons huis opnieuw in te richten. In de inrichting van ons huis zijn al onze wensen en smaken bij elkaar gekomen. Marianne , met haar jarenlange ervaring en een feilloos gevoel voor stijl en kleur, heeft ons huis weer een fijner thuis laten worden.
Anneke & Bram, Interieuradvies
Dankzij de hulp van Marjanne en Sjors hebben we keuzes gemaakt die we anders niet durfden te maken, leerden we om creatief te zijn met stoffen en materialen met als resultaat een woonkamer met kleur op kleur, lef en warmte passend bij onze karakters. Bedankt voor jullie inzicht, tips en enthousiasme!
Chris & Paula, Interieuradvies
Een aantal maanden geleden kreeg ik te horen dat ik naar zolder mocht gaan “verhuizen”. De zolder is een mooie grote ruimte. Toen ben ik gaan nadenken wat een mooie, praktische indeling zou kunnen zijn. Van mijn ouders mocht ik hulp en advies vragen aan Marianne. Zij had ons ook al geholpen met de inrichting van de woonkamer. In de woonkamer komen ook een aantal meubels bij Marianne vandaan. Doordat ik van Marianne ook voorbeelden heb gekregen, heb ik ook andere inspiratie op gedaan voor mijn kamer.
Coco, 14 jaar, Zolderkamer