Personal shopper door Kleur op Kleur Interieur

Woonwinkels bieden een overvloed aan meubels. Tijdschriften staan boordevol woonideeën. Maar in de praktijk is het vaak moeilijk kiezen. Zo kan er ter plekke toch vaak getwijfeld worden bij een interieuraankoop over de juiste kleur, de afmetingen en de materialen. Daarom biedt Kleur op Kleur Interieur een nieuwe service: de personal interior shopper, in de persoon van Marianne Mooren.

Op basis van uw wensen en voorkeuren krijgt u van Marianne een persoonlijk stijl- en kleuradvies. Na dit advies gaat u samen op zoek naar de juiste stoffen of meubels om het plaatje compleet te maken.Dankzij de voorbereiding wordt deze shopafspraak een onvergetelijke gebeurtenis. Verzekerd van haar vakkennis, ervaring en advies als interior decorator, zult u beslist een goede keuze kunnen maken uit de gevarieerde collecties en de verschillende sferen die ze u voorlegt. Zo geeft u uw interieur de nieuwe uitstraling die u zoekt.

Persoonlijk interieurshoppen door Kleur op Kleur

Kennismaking in de studio

 We beginnen altijd in onze woonstudio in Aldeboarn. U wordt hier hartelijk ontvangen, met uiteraard een lekker kopje koffie of thee. In de studio hebben we ‘alles’ op het gebied van stoffen, raam- en wandbekleding, karpetten en kasten. Aan de hand van het combineren van stalen, stoffen en materialen geven we een beeld van sferen en mogelijkheden voor uw interieur. Dit is ook de plek waar u de stoffen en de kwaliteit kunt voelen, aanraken en ervaren. Graag laten we zien wat er allemaal is én kan.

Voorwerk

Op basis van uw persoonlijke woonwensen, maken we een voorselectie van merken en leveranciers. We bekijken alle beschikbare informatie, sfeerplaatjes en foto’s. Daarna volgt een afspraak bij u thuis en gaan we desgewenst samen naar showrooms en leveranciers. Samen komen we gegarandeerd tot een totaalplaatje, dat optimaal aansluit bij de gestelde eisen en wensen én de mogelijkheden van het interieur. Ook goed om te weten is dat het voorstel altijd past binnen het beschikbare budget.

Woonwinkelen

Twijfelt u over de aanschaf van uw bank, gordijnen, wandmeubel, de inrichting van de slaapkamer of de kleuren en materialen voor een karpet? Of wilt u uw interieur met niet al teveel geld weer helemaal up-to-date maken, of van kleur veranderen? Maak een afspraak met Marianne voor een persoonlijk aankoopadvies. Doordat ze ruim 20 jaar actief is in de meubelbranche, opent Marianne deuren naar showrooms van haar vaste leveranciers waar u samen de geselecteerde items kunt bezichtigen.

Bekijk hier de resultaten van een geslaagd dagje interieurshoppen

Waarom kiezen voor Kleur op Kleur?

   • 100% persoonlijke aandacht
   • Laagdrempeligheid door de persoonlijke benadering
   • Objectieve tips over combinatiemogelijkheden
   • Ontspannen shoppen aan de hand van de voorgelegde mogelijkheden
   • Een afspraak maken kan op alle dagen, óók op zaterdag en koopzondagen

Wat onze klanten zeggen

Marianne en Sjors hebben ons meegenomen naar een leverancier in Bielefeld, Duitsland. Wat we daar aan meubelen zagen was compleet onze stijl. We hebben een geweldige dag gehad, maar vooral de warmte en gastvrijheid van Marianne en Sjors zal ons altijd bij blijven. De make-over van ons huis is nu bijna af. Ook bij de finishing touch zal Marianne ons nog van adviezen voorzien.
Anneke & Bram, personal interieurshoppen
Neem contact op

Twijfelt u over een interieuraankoop? Samen shoppen is beter kunnen kiezen >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
Neem contact op