Personal shopper door Kleur op Kleur Interieur

Woonwinkels bieden een overvloed aan meubels. Tijdschriften staan boordevol woonideeën. Maar in de praktijk is het vaak moeilijk kiezen. Zo kan er ter plekke toch vaak getwijfeld worden bij een interieuraankoop over de juiste kleur, de afmetingen en de materialen. Daarom biedt Kleur op Kleur Interieur een nieuwe service: de personal interior shopper, in de persoon van Marianne Mooren.

Op basis van uw wensen en voorkeuren krijgt u van Marianne een persoonlijk stijl- en kleuradvies. Na dit advies gaat u samen op zoek naar de juiste stoffen of meubels om het plaatje compleet te maken.Dankzij de voorbereiding wordt deze shopafspraak een onvergetelijke gebeurtenis. Verzekerd van haar vakkennis, ervaring en advies als interior decorator, zult u beslist een goede keuze kunnen maken uit de gevarieerde collecties en de verschillende sferen die ze u voorlegt. Zo geeft u uw interieur de nieuwe uitstraling die u zoekt.

Persoonlijk interieurshoppen door Kleur op Kleur

Bekijk hier de resultaten van een geslaagd dagje interieurshoppen

Waarom kiezen voor Kleur op Kleur?

   • 100% persoonlijke aandacht
   • Laagdrempeligheid door de persoonlijke benadering
   • Objectieve tips over combinatiemogelijkheden
   • Ontspannen shoppen aan de hand van de voorgelegde mogelijkheden
   • Een afspraak maken kan op alle dagen, óók op zaterdag en koopzondagen

Wat onze klanten zeggen

Marianne en Sjors hebben ons meegenomen naar een leverancier in Bielefeld, Duitsland. Wat we daar aan meubelen zagen was compleet onze stijl. We hebben een geweldige dag gehad, maar vooral de warmte en gastvrijheid van Marianne en Sjors zal ons altijd bij blijven. De make-over van ons huis is nu bijna af. Ook bij de finishing touch zal Marianne ons nog van adviezen voorzien.
Anneke & Bram, personal interieurshoppen
Neem contact op

Twijfelt u over een interieuraankoop? Samen shoppen is beter kunnen kiezen >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
Neem contact op