Relaxfauteuil Cosy modern ontwerp

Deze comfortabele draaibare relaxstoel met stervormig  onderstel beschikt over een perfecte ergonomie en luchtcirculatie. Dit is te danken aan het oogstrelende ontwerp van de zitting en rugleuning . Door de zogenaamde topswing, het verstelbare deel waar uw hoofd tegen rust, wordt uw hoofd in elke positie aangenaam ondersteund. Met een bijpassende hocker voor de benen is het optimaal om te relaxen.Door de vormgeving is het een sieraad binnen uw interieur. Bekleed in stoer leder of de mooiste stoffen combinatie’s onderstrepen het perfecte vakmanschap van de relaxfauteuil en maken het een waardevol meubel in elke woonkamer.

Comfortabele draaifauteuil met hoge rug en kantelfunctie.

Waarbij de gehele zitvak met rug naar achteren kan kantelen, bied een heerlijke en ontspannen zit positie waarbij de belasting van de rug drastisch afneemt en wat de bloeddoorstroming kan bevorderen.Zo geniet u van uw favoriete muziek of vind u makkelijk een aangename leespositie. Hierdoor ontstaat een interessante ligfauteuil, die perfect tot zijn recht komt als eyecatcher in de woonkamer.

Bijpassende Hocker

De fauteuil neemt geen extra ruimte in als deze gedraaid wordt, doordat de voet gecentreerd onder de kuip is geplaatst. De voet is bewust een vierpoot zodat deze een-op-een met de hocker kan worden ingezet om met uw  benen optimaal te relaxen.

 

Uitstraling relaxfauteuil

Cosy relaxfauteuil de naam zegt het al, heeft een casual uitstraling en een heerlijke zachte zitcomfort.
Het verfijnde relax mechanisme zorgt voor perfecte ontspanning.

Stoffering relaxfauteuil

Een strak vormgegeven buitenzijde, met nonchalant gestoffeerde binnenkant zorgen voor  uitstekend zitcomfort. Bekleed in stoer leder of de mooiste stoffen combinatie’s onderstrepen het perfecte vakmanschap.

Geïnteresseerd in Relaxfauteuil Cosy?  Neem dan gerust contact met ons op >>

Neem contact op
Neem contact op

Relaxfauteuil Cosy

Cosy relax draaifauteuil met kantelfuntie in deze uitvoering in prachtige veloursstof met verstelbare hoofdsteun en verstelbare traploze rug bediening is € 3.455

  • Cosy relaxfauteuil met verstelbare hoofdsteun en verstelbare traploze rug bediening in stof vanaf    €  3.115
  • Cosy relaxfauteuil met verstelbare hoofdsteun en verstelbare traploze rug bediening in leder vanaf €  4.375
  • Hocker/voetstoel in stof vanaf    €  850
  • Hocker/voetstoel in leder vanaf €  1.050

Productomschrijving

Afmetingen

Hoe wij werken

Model is in een hoge en lage  rug uitvoering.

Koudschuin met kussen optiek

Nonchalant gestoffeerd. De relaxfauteuils  kunnen worden uitgevoerd in een grote variëteit aan stoffen uit de Kleur op Kleur collectie, van verrassende patronen, tot moderne grafische prints en prachtige dessins, glanzend weelderig fluweel moderne combinaties.

De verwerking van leer is een waar ambacht. De Cosy relaxfauteuil wordt  met de hand vervaardigd door vakmensen. We gebruiken uitsluitend de beste leersoorten. Leverbaar in schillende leder soorten

Een vlek !! van rode wijn, balpen, chips, tomatensaus. Ook hier hebben wij een mooie collectie stoffen voor, in een handomdraai veegt u de meeste vlekken  met een doek er vanaf.

Gepolijst chroom

Brons mat

Zwart mat

Tot 130 kilo

Kantelfunctie voor een ultiem relax comfort. De fraai ingebouwde tuimelschakelaarbediening maken een eenvoudige bediening .

81cm

79cm

110cm

53cm

47cm

Breedte 62cm x diepte 45cm x hoogte 45cm

U bent van harte welkom in onze interieur in Aldeboarn aan de Súdkant 15, waar we u kunnen inspireren en informeren over de vele mogelijkheden voor uw interieur. In een het karakteristieke voormalige distributiecentrum ontvangen wij u graag voor een kennismaking en nemen u mee in de wereld van Kleur op Kleur.
 
De sfeer van het industriële gebouw van 250 m2 en met 25 m2 aan etalage geeft ons alle ruimte om u een beeld te geven van verschillende sferen en mogelijkheden voor uw interieur. Dit is ook de plek waar u kleurstalen kunt bekijken en stoffen en materialen kunt voelen, aanraken en ervaren, waar een groot deel van onze collectie meubels en kasten aanwezig is.
 
We nemen graag de tijd voor onze klanten. Daarom zijn we op vrijdag en zaterdag geopend en is het daarnaast mogelijk om op afspraak te werken. Zowel bij ons in de studio te Aldeboarn als bij u thuis. Ook buiten de reguliere winkeluren om dus!

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het inrichten van uw woning of bedrijfsruimte op zoek bent naar deskundig advies. Naar iemand die met andere ogen naar uw interieur kijkt. Kleur op Kleur verplaatst zich in uw wensen en ideeën om vervolgens uw interieur een opfrisbeurt te geven, een kleuradvies uit te brengen of een complete make over te verzorgen. Maar we denken natuurlijk ook met u mee bij de aanschaf van een enkel meubelstuk, wandmeubel, of raambekleding.

Wij adviseren op maat en komen bij u langs om te kijken hoe we een persoonlijk interieur kunnen creëren. Ons advies vormt zich op basis van uw plannen, ideeën en favoriete kleuren. We brainstormen over de verschillende opties die perfect bij u zouden passen. Vervolgens stellen wij een interieurplan samen aan de hand van uw situatie en wensen. Hierbij maken wij ook gebruik van onze prachtige collectie aan meubels, raambekleding, kasten, stoffen, karpetten, behang en accessoires.

We kunnen u adviseren over bijpassende meubels, karpetten, raambekleding, behang, kleuradvies en nog veel meer om het plaatje compleet maken

Worden gratis bij uw bezorgd in Nederland met uitzondering de waddeneilanden, dan gelden er aangepaste bezorgtarieven.

Met een verhuislift wordt een bijdrage berekend.

Plaatsing van de NICE elementen op de gewenste plek in huis.

De bezorgers nemen het afval mee retour voor recyclen

Dan gelden er aangepaste bezorgkosten.

Bekijk meer afbeeldingen:     Klik op de foto voor grotere afbeelding!