PVC vloeren een bijzondere collectie, vernieuwend en grensverleggend in structuur, patronen en formaten.

 

Met onze collectie PVC vloeren in plank of tegel uitvoering kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Een creatief spel met vorm en kleur. Hout: door het gestructureerde oppervlak van een natuurlijk houtdessin geeft het een verbluffend echt visueel effect. Steen: lei, beton en andere mineraalachtige materialen stonden model voor fascinerende steendessins. Door te spelen met combinatie’s van verschillende designs, nieuwe formaten, creëren eindeloze mogelijkheden met een eigen karakter in het interieur. Bijzonder mooi zijn de grote XL vloertegels van bijv. 91,44×45,72 die de vloer een groot gebaar maakt. Welke stijl u ook kiest, onze PVC design vloeren geven de speelruimte om uw stijl van wonen te creëren. Eenvoudig te reinigen en een hoogwaardige afwerking zorgen er voor dat uw vloer lang mooi blijft. Lijmen of klikken, aan uw de keuze.

Wie op zoek is naar een PVC vloer, kan niet om de design vloeren van Kleur op Kleur Interieur heen. Om er voor te zorgen dat de PVC vloeren elastisch en het oppervlak zacht blijft, is er een ftalaatvrije weekmaker gebruikt die ook in de speelgoedindustrie wordt toegepast. Door zijn vochtbestendige en glijvaste eigenschappen laat de PVC vloer zich ook perfect in de keuken plaatsen. Bijzonder waterafstotend en sterk is de verlijmde versie.

Kleur op Kleur heeft naast de PVC vloeren een gevarieerde collectie karpetten, gordijn en meubelstoffen, rol-plissee- en paneel gordijnen. Banken en zitelementen die opvallen door hun fraaie design en uitblinken in hun veelzijdigheid aangevuld met schitterende behangcollectie’s. Alle producten zijn op elkaar afgestemd om tot een individueel creatief interieur te komen.

Geïnteresseerd in onze PVC highlights vloeren? Neem dan gerust contact met ons op >>

Neem contact op
Neem contact op

 uitvoering 1

,,

uitvoering 2

,,

  • [/fusion_slide]

uitvoering 3

..

Bekijk meer afbeeldingen: