Projectinrichting door Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur kan ook voor projectinrichting veel voor u betekenen. Bij het projectmatig inrichten van interieurs voor recreatie, horeca, zorg, retail of kantoren komt veel kijken. De expertise van Kleur op Kleur maakt in het uitgebreide proces van projectinrichting het verschil als het gaat om een geslaagd resultaat. Want ook bij het inrichten van de ruimtes van bedrijven houden wij oog voor detail, functionaliteit en creëren we een inspirerend geheel.

Onze creativiteit en ervaring maken het interieur van uw project persoonlijk en vertalen uw bedrijfsvisie. Wij nemen de bedrijfscultuur, de architectuur van het pand en de omgeving van de locatie als uitgangspunten voor een goed ontwerp en advies. Door rekening te houden met de bedrijfsvisie, wordt het mogelijk om deze aspecten te vertalen naar een passend interieurontwerp. Als uw partner in dit proces dagen we u uit te kiezen voor een uniek interieur, net zo uniek als uw bedrijf..

Hoe werkt projectinrichting bij Kleur op Kleur?

Wij nemen u graag mee naar de wereld van Kleur op Kleur

Een wereld waarin inspiratie en creativiteit hand in hand gaan. We hebben 20 jaar ervaring qua interieur inrichting, de vakkennis, het netwerk en vooral ook het lef om de discussie aan te gaan. Om uw wensen en ideeën te vertalen in een even sprankelend als tijdloos concept. Of het nu een grote opdracht is waarin ‘alles’ anders moet, of een relatief kleine make-over. Kleur op Kleur Interieur staat voor projectinterieurs waarvan het eindresultaat zoveel meer is dan een optelsom van mooie dingen. Van idee tot eindresultaat. Daar ligt echt onze kracht.

Bekijk de resultaten van onze projectinrichingen

 

Meest gestelde vragen bij projectinrichting

Bij het projectmatig inrichten van een bedrijf komt veel kijken en u moet veel beslissen, voordat het daadwerkelijke inrichten en aankleden kan beginnen. Denk aan aspecten als kleurgebruik, materialen, ergonomie en logica. Ook is het voor het succes van uw onderneming van belang dat de uiteindelijke inrichting aansluit bij uw bedrijfsvisie en deze ook goed tot uiting brengt. Gezien de vele mogelijkheden en vereisten voor projectinrichting helpt Kleur op Kleur u met het maken van de juiste keuzes en het realiseren van uw wensen.
Er zijn duizend-en-één mogelijkheden als het gaat om interieurinrichting. Maar waarom lijken zoveel projecten dan op elkaar? We zeggen niet dat iets niet mooi is, maar vaak had het wel béter gekund, creatiever, ánders, meer onderscheidend en persoonlijker. In de projectinrichting lijkt alles wel gauw op elkaar en is een en ander al snel gedateerd. U kiest voor Kleur op Kleur projectinrichting als u op zoek bent naar een ander, bijzonder interieur. Een inrichting die niet gelijk is aan alles wat u ook bij uw collegabedrijven of concurrenten ziet. We doen namelijk niet hetzelfde als de rest.  Daarom stellen wij de vraag: is er iemand die het aandurft om met u te discussiëren? En de kennis en vooral de creativiteit heeft om u echt een ander perspectief te tonen? Iemand die u tijd laat vrij maken om samen op ontdekking te gaan? Alles is te koop en te vinden. Maar creativiteit die alles laat samenkomen, dat is iets bijzonders.
Een projectinrichting bestaat uit verschillende fases. Het gehele creatieve proces, alle ontwerpen, de levering en de eindstyling worden uitgevoerd door Kleur op Kleur. Ook voor het inmeten en de montage zorgen de mensen van Kleur op Kleur dat alles op zijn plaats komt. Voor specifieke vakkennis op het gebied van bijvoorbeeld het maken van lichtplannen of het leggen van vloeren werken wij samen met een breed netwerk van specialisten. Deze partners staan voor dezelfde kwaliteit en vakwerk als Kleur op Kleur. Zo zorgen we dat we op alle vlakken kunnen voldoen aan de hoge eisen.
We zijn geheel onafhankelijk, dat maakt ons flexibel en veelzijdig. We hebben korte lijnen  met leveranciers zodat we snel kunnen schakelen. Daarbij hebben we een eigen onderscheidende collectie projectmeubilair waaronder zitmeubilair, tafels, kasten, karpetten, raambekleding, verlichting en decoratie. Het is ook mogelijk om maatwerkoplossingen te bieden zodat meubels optimaal in het interieur passen.
Een projectadvies van Kleur op Kleur interieur heeft u zo aangevraagd door hier te klikken en het contactformulier in te vullen. In het formulier kunt u dan aangeven dat u geïnteresseerd bent in een projectadvies of kunt u uw vragen met betrekking tot projectinrichting stellen. Binnen 2 werkdagen heeft u dan onze reactie. Vervolgens bent u van harte welkom in onze interieurstudio in Aldeboarn zodat u kennis kunt maken met onze producten. U ziet dan gelijk wat wij doen en over welke collecties wij beschikken. Wij kunnen ook buiten de winkeltijden om een afspraak maken in onze studio of bij u op locatie.

Referenties

Dankzij de hulp van Marjanne en Sjors hebben we keuzes gemaakt die we anders niet durfden te maken, leerden we om creatief te zijn met stoffen en materialen met als resultaat een woonkamer met kleur op kleur, lef en warmte passend bij onze karakters. Bedankt voor jullie inzicht, tips en enthousiasme!
Chris & Paula, interieuradvies
Meubels zijn een deel van je gezin. Ze maken alles mee, ze staan op alle verjaardagsfoto’s en ze zijn er als je ze nodig hebt – een leuning om op uit te huilen, een zachte landing na een zware dag. En net als in het echte leven, moet je op een bepaald moment afscheid nemen. Ze zijn op. Wat dan? Een nieuwe bank koop je niet zomaar. Je ziet iets in de krant, je snuffelt rond op sites en dan ga je naar een winkel om de dingen in het echt te zien en uit te proberen. Hoort dit bij ons? Horen wij daarop? Kleur Op Kleur heeft ons uitstekend geholpen in het proces van kiezen: wat voor bank, welke bekleding, welke details in de afwerking. Wat een feest toen de bank bij ons in de kamer stond: nieuw, anders dan wat we hadden en toch helemaal op zijn plaats.
Hanneke & Marlite, aankoop bank
Neem contact op

Een projectinrichting die past bij uw bedrijfsvisie? Ga voor een creatieve partner >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, maar we komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
Neem contact op