Project omschrijving

Door de kleuren, materialen te herhalen en te mixen ontstaat eenheid in het interieur.

Deze bewoners kamen onze woonwinkel binnen met een moodboord. Het was voor hun heel duidelijk wat ze graag wilde bereiken. 
De keuken was vernieuwd en nu was de woonkamer aan de buurt. Comfortabel, rust, licht, stoer en warmte waren de kernwoorden van de bewoners. En vooral niet te veel tierelantijntjes.

We hebben de  materialen allemaal bij elkaar gelegd, wat een handig hulpmiddel is voor alle keuzes die bij een nieuw interieur komen te kijken. Dit werkt altijd erg verhelderend en zo kan je zien wat kleur en materiaal bij elkaar doet.

De gordijnen, tafeltje en vachten waren de enigste wat in het interieur blijft. Samen met de bewoners een grote comfortabele  hoekbank, draaibare eetkamerstoelen en fauteuil bij de openhaard uitgezocht. Door dat we robuuste materialen zie frame eetkamerstoelen en poten van de bank in zwartstaal hebben gebruikt die je weer terug ziet in de eetkamertafel met houten blad, krijgt het geheel een stoere uitstraling. Tja en de openhaard werkelijk een plaatje in dit interieur.

Door de naturelle aaibare bekleding van de hoekbank Labelle terug te laten komen in de eetkamerstoelen Twisto en op de fauteuil bij de openhaard  krijg je de verbindende factor. Een kunstwerk van zwart metaal is in de maak en komt bij de eetkamertafel te hangen. En binnenkort leveren we het karpet uit.

Door de kleuren, materialen te herhalen en te mixen ontstaat eenheid en warmte in het interieur. Een perfect, mooi en leefbaar plaatje neer gezet bij de bewoners.

Bekijk meer afbeeldingen: