Project omschrijving

Licht doorlatende vouwgordijnen gevoerd met de belijning aan de voorkant zodat er diepte ontstaat. Decoratief met een eigentijds botanisch wandbekleding toegepast in de woonkeuken en woonkamer. Dit samen met de mooie massief houten vloer in visgraat gelegd die doorloopt in beide ruimtes maken de verbinding.

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-kleur-op-kleur-interieur-700x500-1

De bewoners uit Amsterdam hebben buiten de stad een prachtig huis gekocht op een mooie groene plek. Met een kind en drukke agenda’s verlangde ze steeds meer naar rust en ruimte. Er is gekozen voor vouwgordijnen een een subtiele tint ecrue met weefstructuur voor de levendigheid. Dit brengt een behaaglijkheid en werkt geluiddempend in een grote ruimte. We hebben gekozen om de belijning aan de voorkant te verwerken voor meer diepte, passend in een hedendaags strak interieur

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-kleur-op-kleur-interieur-700x500-11

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-kleur-op-kleur-interieur-700x500-8

Kleur op kleur Interieur

Kleur op kleur Interieur

We hebben gekozen om het botanische behang over de lange wand in de woonkamer toe te passen als een statement, dit is ook toegepast in de woonkeuken om de verbinding te maken tussen beide ruimtes. De grote zwarte deuren geven hier een mooi kader aan het geheel. Het voelt in de ruimte als een tropische vibe en door de herhaling schept het ook weer rust.

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-flora-behang-kleur-op-kleur-interieur-700x500-16

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-kleur-op-kleur-interieur-700x500-2

De wand waar de tv in komt en de openhaard zit is in de kleur meegeverfd die weer terug komt in het behang. Deze kleur vinden we weer terug in de hal op de trap. De groene tint doet het erg goed in combinatie met de warme kleur van houten vloer.

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-kleur-op-kleur-interieur-700x500-4

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-flora-behang-kleur-op-kleur-interieur-700x500-14

In de woonkeuken bij de openslaande deuren hebben we gordijnen toegepast waar een kleine visgraat in de stof is mee geweven dit geeft het gordijn een bijzonder decoratief effect.

vouwgordijnen-maatwerk-breed-strak-modern-interieur-electrisch-sunway-raambekleding-kleur-op-kleur-interieur-700x500-3

Een mooi project voor Kleur op Kleur Interieur wat we met plezier gedaan hebben. We wensen de bewoners heel veel woonplezier.

 

Bekijk meer afbeeldingen: