Project omschrijving

Nieuw en toch vertrouwd

Deze bewoner heeft een huis gekocht en helemaal gestript tot nagenoeg alleen de muren nog overeind stonden. En wat dan overblijft is een aangename ruimte die klaar was om opgebouwd te worden. De bewoner kwam naar Kleur op Kleur Interieur voor advies samen met de klant doorgenomen wat zijn wensen waren. De basis graag tijdloze en niet te veel prullaria overal. De piano, bankstel en eetkamertafel, boekenkasten met 2 eigen gemaakte fauteuils door de bewoner zelf gemaakt moesten een plek krijgen. De woning staat dicht bij de stoep en daarom hebben we voor duetten shades gekozen die van boven naar beneden en van beneden naar boven bedienbaar zijn in een off white kleur zodat het lichtinval mooi valt. En privacy garandeert. Deze ook aan de achterzijde geplaatst voor de herhaling en de rust.

Aan de voorkant lange transparante linnenachtige gordijnen van plafond tot de vloer in een zacht groene- grijze kleur om het geluid te dempen en voor de sfeer. De muur achter de piano in een zachte groene tint en de piano in dezelfde kleur mee geverfd. Dit creëert rust en maakt een statement. Stoere eetkamerstoelen zijn er uitgezocht met een soft ledere bekleding en het buizen onderstijl maakt de eetkamerhoek af.

Voor de muur tegenover de eetkamerhoek hebben we gekozen voor panelen met behang en het restant wat de bewoner overhad zijn een aantal boeken mee gekaft. Het karpet maakt het helemaal af. Wat een verassing als je de woonkamer binnenloopt nieuw maar toch vertrouwd.

Meer afbeeldingen: