Project omschrijving

Karpet met kleurverloop, oog en voeten strelend

Dit karpet wordt op kleur en maat gemaakt. Bijzonder van dit karpet is dat de kleurovergangen  vloeiend zijn naar de andere kleur voor een harmonieuze uitstraling. Het karpet is handgetuft en bestaat uit 100% scheerwol. En het mooie is dat je kunt kiezen en combineren uit 200 kleuren.
Wol is van nature comfortabel bij kou en warmte, is waterafstotend, brandwerend, antistatisch, vuilafstotend en blijft lang mooi en in conditie. Dat is iets wat we allemaal toch willen!!

Een karpet kan een interieur  bij elkaar brengen, goed toe te passen  bij een zithoek, onder de eettafel of denk aan een lange loper. En natuurlijk heeft Kleur op Kleur Interieur een veelzijdige collectie vloerkleden met bijpassende gordijnstoffen.

Het karpet met kleurverloop was precies wat deze klanten zochten, niet met een dessin dat vonden ze te druk en ook niet in 1 kleur dat vonden ze te saai. Het moest wel spannend zijn. De kleuren van hun interieur zijn vrij behoudend. Met dit kleurenpallet van het karpet kunnen ze verdergaan in accessoires en aankleding op de muur. Dat was ook de tip: als je kiest voor een terugkerende basiskleur (karpet) kun je verder alle richtingen uit. Op deze manier krijg je een interessant en nonchalant eindresultaat.

Bekijk meer afbeeldingen