Project omschrijving

Paneel van behang toegepast in woonkamer.


Het mocht allemaal wel uitbundige en kleurrijke in de woonkamer,meer warmte en iets om naar te kijken. De voorwaarde was wel dat de platenspeler met elpees weer terug kwamen in de woonkamer. En nieuwe transparante gordijnen die het zonlicht zouden filteren.

Het panorama behang ‘digitaal geprint’ vertegenwoordigd de Parc de Bagatelle in de buitenwijken van Parijs, dat een ontmoetingsplaats voor populaire feesten in het Directoire tijdperk was. Dit behang 3,60m. breed is op de muur aangebracht en het oog beweegt zich voortdurend naar de details van het behang.

Dit samen met horizontale gestreepte gordijnen ‘die de ruimte hoger maken’ in een aquamarijn kleur geeft het de kamer een levendig accent. De kleuren uit het behang kunnen worden terug gebracht worden in de accessoires. De lage ronde tafel ‘met de verzameling planten’ heeft door de bewoners een nieuw leven gekregen door deze opnieuw te verven.

 

De producten waar we voor gekozen hebben:

        • Paneelbehang heeft in totaal een afmeting van een breedte 360x300cm hoog. Behang is duurder dan muurverf, maar de meerwaarden is dat behang meer sfeer,warmte en luxe uitstraalt.
        • Door meer te spelen met kleur en patronen in het behang krijgt de muur een statement en bereik je een groots effect in de woonkamer.
        • De bewoners hebben een mooie verzameling planten op een lage tafel gecombineerd met gevoel.
        • Platenspeler is meegeverfd in een turquoise kleur uit het behang. De glazen planken zijn vervangen door dikke houten planken
        • De kussens voor de bank zijn in de maak er is gekozen smaragdgroene velourse stof in  kleuren die het behang en gordijnen verbinden.
        • Inbetween-gordijnstof : Deze stof heeft een  lengtestreep en is kamerhoog hierdoor krijg je geen naden. Het heeft een pure uitstraling door de  linnen, met 7% polyester. Deze gordijnen laten wat licht door voor een mooi lichtspel. Door het contrast met de grijze (koude)kleur van de bank en de (warmer)kleur van de gordijnen krijg je de spanning en sfeer in de ruimte.
        • De kleur aquamarijn heeft een intrigerende kleur schakering en ligt tussen het blauw en groen in. Het is een tint die eruit springt ,fascineert  en toch gelijk rustig is. Een verrassende kleur die het goed doet in zowel woon- als slaapkamer.