Van 29 september t/m 4 oktober 2015 kan de consument zich laten inspireren op de woonbeurs. In hal 9 in het XLUX paviljoen standnummer 9-041 vind u een van onze stoffen leveranciers ‘The Romo Group’. Dit Brits familie bedrijf gestart in 1902 presenteert u de meest prachtige stoffen. Romo ontwerpt in samenwerking met zorgvuldig gekozen, deskundige wevers en drukkers de uiteenlopende collecties.

Wij van Kleur op Kleur Interieur weten als geen ander dat stoffen meer dan ooit in de belangstelling staan. Stoffen brengen in het interieur een gevoel van geborgenheid en comfort, warmte en een persoonlijkheid aan een interieur. Stoffen in alle kleuren en prints, eigentijds & chic, klassiek & historisch, subtiel & elegant, verrassend & kleurrijk, smaakvol & landelijk en grafisch & origineel.

De Zinc stoffen collectie is sfeervol& rijk met onverwachte elementen en levendige kleuren geïnspireerd door de jaren zeventig. De Black edition stoffen collectie is fleurig & charmant gecombineerd met verfijnde texturen, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een visionair kleurenpalet.

Laat u inspireren en verleiden en heeft u geen tijd om de beurs te bezoeken , u bent meer dan welkom bij  Kleur op Kleur Interieur.