Kom kijken en voelen en laat je verrassen

Tricia Guild

Queen of Colour, haar collectie’s worden wereldwijd verkocht, zij heeft showrooms in Parijs, Londen, München en Stockholm maar NU ook verkrijgbaar in het Friese Aldeboarn bij Kleur op Kleur Interieur.

Gordijnstoffen met bloem- en streepmotief 2016

Gordijnstoffen met bloemmotieven gedrukt op linnen en katoen, prachtig ingetekend en gekleurd. De collectie is rechtstreeks geïnspireerd uit de natuur. Prachtige vertolking van rozen, lelies, orchideeën, irissen of papavers met een ongekende frisheid en helderheid van de kleuren.

Een eclectische mix van invloeden dat zorgt voor een samenhangende en stijlvolle collectie. Hier hebben wij strepen, geometrics, fijn getekend lommerrijk borduurwerk en een elegante scroll patroon all-in-heerlijk glanzend zijde, plus een uiterst elegante klassieke lelie damast in een elegante linnen/katoen mix. Kleuren zijn zacht, schoon en helder, vaak afgewisseld met wit of ecru. Zoals hun namen doen vermoeden, werd Versailles een sterke invloed van de klassieke patronen van het rijk in het kasteel aan de formele tuinen en parterres. Ongebleekte stoffen collectie voor liefhebbers van grijstinten en neutrale kleuren! Een compilatie van vele  geliefde ontwerpen in veel schaduwen van grijs.

 

 Gordijnstoffen  transparant 2016

Transparante stoffen subtiel getextureerde vlam vertragende voiles voor elegante gordijnen gebaseerd op onze geliefde Cosia voile, twee nieuwe varianten: een een subtiele ombré grijs streep, de andere een slimme visgraat geweven.

Meubelstoffen 2016

Een veelzijdig aanbod van velours en tweeds voor de mooiste bekleding voor meubels.  Versatile geweven ontwerpen perfect voor bekleding met een elegante uitstraling.  Geometrische  velours, en een elegante grijze klassieke  velvet,  met een interessante textuur. Het kleurenpalet is rijk en zinderend verzacht door neutrale of grijze counterpoints. En eigentijdse interpretatie van een klassieke check stof, jacquard geweven met een zachte fluweel op geweven linnen. Deze meubelstoffen kunnen zowel op op eigen collectie meubelsof een een herstoffering van uw meubelstuk.

 

BEHANG 2016

De kleuren zijn groot deels zacht en gedempt met vele neutrale kleuren, de print methodes variëren met metallic, glitters en andere met verfijnde effecten. Prachtig toe te passen om je een ruimte te transformeren.