Kleur op kleur Interieur brengt ter ere van de 69ste Gondelvaart in Aldeboarn, de ‘Curve-schommelstoel’ naar hogere sferen en doopt de stoel om in de ‘Gondel-schommelstoel’.
Droom weg, heerlijk relaxt schommelend, in deze sprookjesachtig stoel met haar mooie ronde vormen.

Tijdens het feestweekend, startend op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus, is deze ‘Gondel-schommelstoel‘ bekleed in een printstof van vrolijke bloemen en kleuren, te verkrijgen voor de feestprijs van € 785 voor € 699 .
Kom langs bij Kleur op kleur: Interieur, Sudkant 15 In Aldeboarn en beleef zelf dit prachtige zitmeubel.

De Gondelvaart, vrijdag 29 augustus 2014.
De Gondelvaart biedt een prachtig schouwspel op het water en wordt gemiddeld door 9000 belangstellenden bezocht. Indrukwekkende gondels met sprookjesachtige voorstellingen trekken, prachtig verlicht, aan het publiek voorbij. Op vrijdag is er vanaf 17.00 uur, voorafgaand aan de afvaart van de gondels, een braderie/ jaarmarkt.

Het dorp Aldeboarn telt ongeveer 1400 inwoners en is verdeeld over 25 buurtverenigingen. Buurtbewoners werken ongeveer 600 uur aan de eigen gondel. Daarnaast wordt de buurt versierd, een must om door heen te lopen en te genieten van alle inspanningen en creativiteit. Meer informatie, kijk op www.gondelvaartaldeboarn.nl
Kijk tip: Uitzending gemist www.omropfryslan.nl/utstjoering/hea-fan-14-augustus-2014-1745

Kleur op Kleur Interieur, wenst het bestuur, dorpsgenoten en alle bezoekers, drie sprookjesachtige dagen toe.