Niet eerder gezien voorlangs rollende rolgordijnen in stoffen met eclips en driedimensionale patronen.  Maar ook  jacquard geweven structuren in de meest waanzinnige kleuren.

De één noemt het eclips rolgordijn en de ander Silhouetten of Duo rolgordijn maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat de ene stof voor de ander rolt en hierdoor creëer je een prachtige lichtregeling.

Inkijk

Makkelijk om de inkijk naar binnen af te sluiten maar als je de stof iets over elkaar laat rollen kun je toch naar buiten kijken. Rol je het rolgordijn weer helemaal op dan heb je het raam weer helemaal vrij.

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur


Materialen

Er zijn verschillende transparante materialen die een geraffineerd spel geven tussen licht en schaduw. Stoffen met een driedimensionaal, ellips of jaquard geweven de kleuren zijn fantastische.


Het systeem

Kan met een ketting maar tegenwoordig is elektrisch voor iedereen weggelegd omdat je met een accumotor kunt werken die eens in de zoveel tijd moet worden opgeladen. Hierdoor heb je geen ketting voor de ramen.

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

Geinspireerd

Wij van Kleur op Kleur Interieur laten je graag  kennismaken met deze nieuwe collectie Duo rolgordijnen. Kom langs en laat je inspireren.