Kleur op Kleur interieur is al 15 jaar Premium dealer van Designers Guild

Als premium dealer hebben wij als eerste de nieuwste collecties in huis, alle staalboeken van de stoffen en behang vind je onze stalenkamer.
Naast de boeken hebben wij een uitgebreide collectie showbanen samengesteld van zowel de stoffen als behang en presenteren deze in onze showroom/studio waar je ze uitgebreid kan bewonderen,visualiseren, voelen en van harte lust kan combineren. Dit samen met de kussens en plaids maken het interieur plaatje af.

Als premium dealer worden wij ook uitgenodigd door Tricia en haar team om presentatie’s bij te wonen van de nieuwste  collectie’s.  Het verhaal achter de collectie’s en de combinatie’s wordt door Tricia persoonlijk uitgelegd en gepresenteerd, wat een sprankelende en gepassioneerde persoonlijkheid heeft deze vrouw. De meest recente  presentatie heb ik bijgewoond op de Britse Ambassade.

Wij zijn al jaren grote fans van Tricia Guild . De collectie’s bevatten een lifestyle met een decoratieve uitstraling,  die vind je terug in de kleuren, bloemen en texturen. Volgens Tricia is het kiezen van kleuren, dessins en texturen volledig subjectief. Dat is de reden waarom het belangrijk is te kiezen voor kleuren en dessins op basis van je intuïtie. Want laten we eerlijk zijn iedereen heeft een gevoel bij kleur.

Voorjaars collectie 2017 van Designers Guild

Hier laat ik je alvast genieten van de allernieuwste collectie’s  en  weet, je bent van harte welkom bij Kleur op Kleur Interieur Aldeboarn hartje Friesland.

 

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-flora-fauna-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-1

Geïnspireerd door de tijdloze schoonheid en intense pigmenten van Majolica keramiek, deze mooie bedrukte bloemen weefsel is voorzien van een prachtige gedetailleerde betegelde achtergrond. Cascades van bloemen stromen over het oppervlak, die digitaal wordt geprint op zachte getrommeld linnen. Dit ontwerp is perfect voor gordijnen, kussens, gordijnen en dekens. Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren.

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-geometrisch-patronen-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-3

Dit elegante behang heeft  in elkaar grijpende lijnen,  een honingraat structuur met een moderne uitstraling.  Dit stijlvolle grafische ontwerp is gedrukt op een soepele non-woven .  Verkrijgbaar in acht serene kleurstellingen.

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-flora-fauna-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-5

Een zeer gedetailleerde botanische studie van bloemen en varens, gemarkeerd met zachte wast van aquarel. Digitaal geprint op witte katoenen doek, kan dit eigentijdse stof ontwerp worden gebruikt voor gordijnen, zonwering, kussens en dekens, evenals bekleding. Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren.

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-flora-fauna-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-2

Een inktzwarte en watercoloured eigentijdse kijk op de klassieke damastpatroon. Grootschalige patronen en damast motieven in een grote patroon en dynamische kleurenpalet. Deze stof ontwerp wordt digitaal gedrukt op zachte getrommeld linnen. Geschikt voor gordijnen, zonwering, kussens en dekens. Verkrijgbaar in vier prachtige kleuren.

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-geometrisch-patronen-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-4

Afgedrukt op soepele katoen satijn, deze dromerige bloemen ontwerp combineert inktzwarte waterverf bloeit, uniek gelaagd met fotografische elementen. Dit romantische all-over bloemen ontwerp is geschikt voor vele toepassingen interieur van gordijnen, kussens en hoezen.

 

designers-guild-collectie-buiten-stoffen-bekleding-stoffen-batikachtig-waterafstotend-blauw-wit-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-455-6

Voor echt chique en praktische outdoor living, het Palasari collectie omvat klassieke Designers Guild favorieten, evenals opwindende nieuwe texturen en ontwerpen die in een veelheid van manieren om samen te werken, waardoor je oneindige mogelijkheden voor een stijlvolle serres, zomer huizen, tuinen en het zwembad kanten. De combinatie van prachtige ontwerpen met extreme functionaliteit. De buitenkant kan nu net zo mooi als de binnenkant van je interieur.

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-flora-fauna-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-6

Een inktzwarte en watercoloured eigentijdse kijk op de klassieke damastpatroon. Grootschalige patronen en damast motieven in een grote patroon en dynamische kleurenpalet. Deze verklaring stof ontwerp wordt digitaal gedrukt op zachte getrommeld linnen. Geschikt voor gordijnen, zonwering, kussens en dekens. Verkrijgbaar in vier prachtige kleuren.

designers-guild-collectie-behang-kussens-gordijnen-transparant-bloemen-flora-fauna-plaids-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-2017-780-445-3

Geïnspireerd door de tijdloze schoonheid en intense pigmenten van Majolica keramiek, deze mooie bedrukte bloemen weefsel is voorzien van een prachtige gedetailleerde betegelde achtergrond. Cascades van bloemen stromen over het oppervlak, die digitaal wordt geprint op zachte getrommeld linnen. Dit ontwerp is perfect voor gordijnen, kussens, gordijnen en dekens. Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen:

Kleur op Kleur Interieur neemt je mee in de betoverende wereld van printstoffen. Juist door de vele contrasten, patronen en materialen zijn er spannende combinaties te maken. Printstoffen zijn smaakmakers in je interieur voor gordijnen, vouwgordijnen of panelen. De collectie bestaat uit grafische prints en texturen in een breed spectrum van kleuren. Je bent bij Kleur op Kleur aan het juiste adres voor een veelzijdigheid in collecties, de expertise in advies, creativiteit, afwerkingen en technieken om deze stoffen tot een gordijn te verwerken.

Kan je net als wij geen genoeg van krijgen, dan hebben we hier nog meer inspiratie.

Bekijk meer foto’s: