De casablancabank, zitelementen en fauteuils in kleurrijke uitvoeringen.

Een kleurenparade van stoffen draperen en combineren wij op onze banken, zitelementen en fauteuils.  De bank die we uitlichten is de Casablancabank. Wij laten je combinatie’s zien in kleuren, stoffen en materialen en zoeken de grenzen op. Tijdloos, oosters, vintage, floraal, kleurrijk, grafisch, ingetogen, geraffineerd en of weelderig, we combineren er op los.

Kleuren en prints domineren het interieur van vandaag en het mag allemaal botsen en clashen. Missoni-strepen naast etnische prints, blokken en florale motieven. Opvallend is de terugkeer van het klassieke pied-de-poulemotief. Maar vergeet niet de velours stoffen, we bieden een keuze aan onweerstaanbare kleuren, van pastelroze tot rijke groen-blauwtinten en de nieuwe kleurschakering van roest en koper. Een heerlijke diepe pool met een verleidelijke zachtheid maken deze velours tot een bijzondere weelderig weefsel.

We willen ons omhullen met de warmte van textiel. Stof en kleuren brengen een gevoel van geborgenheid en wie wil dit niet? Mag het een onsje gekker? Ja, dat mag! Lang leve textiel. Kleur op Kleur is het podium van de allernieuwste stoffen, kleuren en materialen.