Klassieke dessins zijn opnieuw geïnterpreteerd en digitaal gedrukt op luxueus vinyl. Intrigerende ontwerpen geven klassieke damasten een eigentijdse tint en bieden complexe mozaïeken een extra dimensie. De speciaal ontworpen reliëf afwerking voegt aan de unieke dessins diepte en beweging toe en zorgt voor een verleidelijk aanvoelende kwaliteit. Het vinyl van zeer luxueuze kwaliteit is bovendien bijzonder duurzaam en kan worden gereinigd. Designer Emily Mould wilde een collectie creëren die tijdloze ontwerpen deconstrueert en heeft die op innovatieve wijze opgebouwd om ze een geheel nieuw en eigentijds perspectief te geven. De speciaal ontworpen reliëf wandversiering maakt deze collectie bijzonder en voegt aan elk dessin intrige en beweging toe.

Op de foto’s ziet u een opnieuw vorm gegeven damast met een inktachtig waterverf effect gedrukt op luxueuze vinyl wandbekleding, met een prachtige reliëf afwerking.

Deze intrigerende behangcollectie van Kleur op Kleur schept ruimtes met karakter, dynamiek, ziel en glamour.
Wij gebruiken behang als de finishing touch in het interieur. Een goed gekozen behang maakt het interieur af, brengt alle andere elementen in het interieur samen en kan de uitstraling van een ruimte maken of breken. De behangboeken van Kleur op Kleur bevatten tientallen dessins en patronen en worden begeleid door een bijpassende stoffencollectie. Kom langs en laat u inspireren!!!!