Aldeboarn opent deuren, dit evenement wordt voor het 2e jaar georganiseerd  27& 28 september en 4&5 oktober  2014 van 13.00 tot 18.00 uur. De Boarnsters laten u genieten van hun verzameling en hobby’s. De deuren worden wagenwijd opengezet voor iedereen die nieuwsgierig is of een mooie collectie willen bewonderen.

Aldeboarn bewijst dat een klein dorp groot kan zijn.Het enthousiasme  van de deelnemers is ongekend.Op 27 locaties kunt u het werk zien van kunstenaars, verzamelaars, zowel professionals als amateurs.

Marianne Mooren van Kleur op Kleur Interieur ontwerpt opwindende, spannende interieurs, telkens anders maar altijd in een interessante mix van stijlen, kleuren en materialen. De ontwerpen van interieur stoffen en behang kunnen adembenemend zijn, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Speciaal voor “Aldeboarn opent deuren 2014” heeft zij de privé collectie blokprint stempels voor u tentoongesteld.

Blokprint stempels worden gebruikt om stoffen te bedrukken, een zeer eeuwenoude techniek van het blokprinten van patronen en motieven. De meesten blokken worden gemaakt van hout, en zijn voorzien van een motief die met de hand zijn uitgesneden. Zo worden de mooiste stoffen bedrukt meestal op katoen, die verwerkt worden voor gordijnen, quilts, tassen, tafelkleden, servetten, kussens en kleding.

Kleur op Kleur Interieur in Aldeboarn heet u van harte welkom bij de open deur dagen 2014 in Aldeboarn.Aldeboarn-opent-deuren-2014-kleur-op-kleur-interieur