De mooiste kindercollectie voor je kinderkamer

Wij worden helemaal vrolijk van de allermooiste Kindercollectie. De mooiste stoffen met bijpassend behang, kussens en vloerkleden.

Verkrijgbaar bij Kleur op kleur Interieur. In deze collectie vindt je stoffen voor zowel gordijnen als transparant en verduisterend met bijpassende kussens, behang vloerkleedjes en muurstickers. Geïnspireerd door jeugdherinneringen aan kinderboeken die tot leven zijn gebracht door boeiende illustratie, heeft Villa Nova samengewerkt met drie getalenteerde kinderboekillustrators; Frann Preston-Gannon, Christopher Corr en Yuval Zommer maken de vreugde van kinderboeken opnieuw in een betoverende verzameling leuke woonstoffen, wandbekleding en accessoires boordevol wonderlijke wezens en scènes uit verre oorden. Ontdek de prachtige en betoverende prints, prachtige borduurwerken behang die allemaal tot leven komen. 

 

kinder-stoffen-behang-kussens-kinderkamer-kleurrijk-fauna-florale-villa-nova-kleur-op-kleur-interieur-700x500-06
Laat uw kind ontsnappen naar het hart van het exotische Amazonegebied op het moment dat de sterren beginnen te schijnen met deze prachtige paneelbehang van 3m x 3m, ontworpen door kinderillustrator Frann Preston-Gannon. Bekijk de ontzagwekkende wezens die de bomen opnemen en peddelen in het koele water. Dompel de kinderkamer onder in het Amazonewoud en laat je fantasie de vrije loop.
kinder-stoffen-behang-kussens-kinderkamer-kleurrijk-fauna-florale-aapjes-villa-nova-kleur-op-kleur-interieur-700x500-08
Een betoverend behang met prachtige geïllustreerde apen met charmante pluizige gezichten en brutale grijns. De apen lopen over de muur om een ​​horizontale streep te maken. Deze ondeugende wezens wachten om als behang een plaatsje in je huis te  krijgen.
kinder-stoffen-behang-kussens-kinderkamer-kleurrijk-fauna-florale-ijsberen-villa-nova-kleur-op-kleur-interieur-700x500-12
Een majestueuze ijsbeer staat op en onderzoekt de arctische vlaktes met een glinstering in zijn oog. Deze vriendelijke beer is bedrukt op behang met bijpassend gordijnen, kussens en vloerkleedjes.

kinder-stoffen-behang-kussens-kinderkamer-kleurrijk-fauna-florale-vouwgordijnen-villa-nova-kleur-op-kleur-interieur-700x500-11

De schildpadden in de tropische zeeën duiken en dansen in het kolkende zeewier, terwijl vissen en de zeepaardjes draaien en draaien, hun gezichten zijn vol vrolijkheid terwijl hun spel de hele dag doorgaat. Van de ondiepe schildpadden fladderen kleine vinnen door de oceaangetijden. Deze print collectie leent zich goed voor vouwgordijnen met natuurlijk bijpassende kussens en behang.

 

kinder-stoffen-behang-kussens-kinderkamer-kleurrijk-fauna-florale-villa-nova-kleur-op-kleur-interieur-700x500-07

De unieke illustraties van Yuval Zommer, een wereld die kruipt van  lieveheersbeestjes, fladderende vlinders en zoemende bijen. gespetter in de eendenvijvers, spring met de kikkers, giechel met de kippen en verken het park met je honden. Ervaar het wonder van de natuur door de speelse tekeningen van Yuval. Verkrijgbaar als transparante gordijnen en kussens bij Kleur op Kleur Interieur
 
Dn de schemering komen de Amazone-vogels naar buiten om in de bomen te spelen en te kletsen over hun dag. Deze levendige scène is digitaal gedrukt op katoenstof om het detail van elk dier en het exotische gebladerte van de jungle vast te leggen. Dit volledig geïllustreerde picturale ontwerp heeft een scène van 3 m die is ontworpen om een ​​prachtig Amazonelandschap te creëren. Met bijpassende kussens, behang en vloerkleedjes.
Wil je meer weten of de collectie ontdekken? Dan ben je van harte welkom bij Kleur op Kleur Interieur. De woonwinkel in hartje Friesland 

Bekijk meer afbeeldingen: