Inrichten en adviseren is onze hartstocht, daarom brengen wij van Kleur op Kleur interieur een van onze leveranciers Wood & Washi  Japanse raambekleding onder de aandacht. Die met hun fantasievolle designs en technieken altijd weer nieuwe tijdloze trends zetten. In onze woonwinkel vind je alle producten van Wood&washi groot gepresenteerd terug. Behalve het assortiment van deze gerenoveerde  bedrijf hebben wij een prachtige kerncollectie denk aan decoratieve stoffen voor je ramen maar ook rol-, paneel, plisse gordijnen. En om het interieur plaatje af te maken tapijten,- karpetten, behang, en een bijzondere collectie meubels.

Flow een creatief spel in materiaal en bediening

Panelen die onafhankelijk van elkaar verticaal kunnen worden opgetrokken of neergelaten, zo kan je als je dat wenst delen van het raam bedekt of onbedekt laten.  Hier kan je naar wens mee spelen met de verschillende papier soorten, licht doorlaten, filteren  en wel of niet dat je er door heen kan kijken. We passen de De Flow zowel voor raampartijen maar voor afscheiding van werkplekken of als ruimte verdeler. Door decoratieve contragewichten van rvs toe te passen kunnen ook grote doeken (tot 300 cm) over de gehele breedte vederlicht worden bediend.

wood&washi-raambekleding-flow-rollo's-japans-strak-modern-panelen-top-down-projecten-2017-940x405-kleur-op-kleur-interieur-2

Turnalux houten jaloezieën

Houten lamelle van 40 en 78mm zijn individueel instelbaar in 3 standen. Je regelt zelf met 1 handbeweging hoeveel licht je binnen in het interieur wilt hebben, of je wel of niet gezien wilt worden. Je kan alleen het glas  afdekken zodat de contouren van het raam in het zicht blijven. De uitstraling is stoer, warm, en sfeervol in je huis. De 40mm is leverbaar in wit en off white gelakt en de 78mm in de kleuren wit, off white, gray, eiken, wengé en zwart gelakt. Ze zijn verkrijgbaar tot 140 cm en voor grotere maten wordt er een split toegepast.  De split is ook te zien in onze woonwinkel Kleur op kleur interieur.

Kleur op Kleur interieur

Kleur op Kleur interieur

Rollo shades of te wel rolgordijnen

Wij zijn echte liefhebbers van de Rollo shade van Wood & Washi. Door te spelen met de diverse kleuren papier, de hoogtes in de sigmenten en de combinatie’s van de baleinen standaard in aluminium voor een moderne uitstraling. Kan het ook met ingelegd hout, zwart en  brons. Zijn je ramen ongelijk in hoogtes dan doen wij er alles aan om de baleinen leest vakverdeling door te laten lopen. Of wat je ervan om er een afbeelding op te laten drukken. De mogelijkheden zijn enorm. Kleur op Kleur interieur kent de producten van Wood & Washi als geen ander en laat u graag kennismaken met de vele verrassende mogelijkheden binnen uw interieur.

Kleur op Kleur Interieur

Naast deze 3 uitgelichte producten zijn er nog meer mooie mogelijkheden van Wood&Washi . Nieuwsgierig geworden kom naar Aldeboarn en laat je verrassen met de mogelijkheden voor je interieur.

Met een kleurrijke groet,

Marianne Mooren

Kleur op Kleur Interieur