Passe Partout meubelen: Vakmanschap zit in het DNA van Passe Partout.

Het Belgische meubelmerk Passe Partout werd opgericht in 1998 Pure vakmanschap in combinatie met de hoogst haalbare kwaliteit en design zorgt ervoor dat Passe Partout vele liefhebbers heeft. De pure en tijdloze vormgeving van elk Passe Partout meubelstuk voorziet elke leefruimte van een hoogwaardige en warme sfeer.

De filosofie van Passepartout

De collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken en te genieten van je interieur. Met in de collectie hoekbanken, fauteuils, eetkamertafels en eetkamerstoelen geven ze de meubels een plek in ieder interieur en dat allemaal onder de leiding van Dirk Steenbeke en zijn team.

Hun ambachtelijke know-how

Wordt dan ook ten volle uitgespeeld. Ze ontwikkelen betaalbare en kwalitatieve meubellijn met een hoog leefbaarheidscriterieum als deze hier niet aan voldoen komen de meubels niet op de markt. Dit zien we terug in de collectie banken, eetkamerstoelen, lounge-banken en fauteuils. Design is meestal een serieuze bezigheid, maar een vleugje humor kan ook in het interieur bevrijdend werken. Dit is de achterliggende gedachte van Passe-Partout.  

De slogan is dan ook Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy.

De paradepaardjes zijn de zitmeubels met ronde vormen zoals de pastille lounge, moon eetkamerfauteuil en de toya loungefauteuil. Deze modellen zijn ideaal als ongedwongen zitplek. Tijdloos, inspirerend en gedurfd en innoverend. Of u nu een meubel zoekt om in te chillen, te lezen, te vergaderen of om in uit te rusten, Kleur op Kleur Interieur heeft altijd een passend meubel dat aansluit bij uw wensen en combineert het interieur plaatje af met de meest fantastische gordijnstoffen, rijke gedecoreerde behangen en bijpassende verlichting.

 

 

 

Neem contact op

Geïnteresseerd in de collectie van Passe Partout meubelen?
Kleur op Kleur Interieur adviseert u graag >>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, waar we u kunnen inspireren en informeren.
Neem contact op