Lundia Original

Sinds 1949 bestaat het Lundia systeem gebaseerd op de unieke hout-pen verbinding. De Zweedse ontwerper Harald Lundqvist heeft twee Nederlandse meubelontwerpers enthousiast weten te maken voor zijn flexibele stellingkasten en opbergsystemen. In hetzelfde jaar is gestart met de productie van het flexibele kastensysteem van Lundia. Dat was een gouden greep,  Lundia is uitgegroeid tot een van de grootste producenten van massief houten kasten.

Bent u een liefhebber van kleur dan zit u goed bij Lundia Original, het merk heeft keuze uit circa 40 kleuren! Nieuw dit jaar is de semi-transparante kleurencollectie. Deze transparante beits geeft kwaliteitshout een hedendaagse uitstraling die in ieder interieur tot zijn recht komt. Daarnaast maken lakkleuren en dekkende kleuren deel uit van het uitgebreide kleurenpallet. Lundia-meubels worden volgens de FSC norm geproduceerd en voor iedere gebuikte boom wordt een nieuwe geplant. Vandaag de dag wordt het originele modulaire Lundia kastensysteem volop toegepast en is verkrijgbaar bij Kleur op Kleur Interieur

Dankzij het modulaire systeem bent u de architect van uw eigen (boeken) kast. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en kleuren zodat de ideale Lundia Original onderdeel kan uitmaken van uw interieur.Kleur op Kleur weet de kasten van Lundia moeiteloos te combineren in uw interieur in kleur of basic en voor in elke ruimte.

Neem contact op

Geïnteresseerd in de kleurrijke kasten van Lundia Original?
>>

U bent welkom in onze woonstudio in Aldeboarn, waar we u kunnen inspireren en informeren.
Neem contact op