• Kleur op Kleur Interieur

Ontdek je woonstijl

Tijdens gesprekken met klanten van Kleur op Kleur of bij de gegeven workshops voor de Libelle en Woon & Co beurs blijkt altijd maar weer hoe lastig het is voor de meeste mensen om onder woorden te brengen hoe ze hun interieurstijl moeten omschrijven of hoe ze deze juist graag zouden willen zien. Wat vaak naar voren komt is dat klanten of cursisten denken dat ze van strak, modern of landelijk houden en sommige weten het echt niet. Het maken van een moodboard is dan een goede manier om uw woonstijl te ontdekken of in kaart te brengen.

Vertaal ideeën met een moodboard

Moodboards maken is meer dan alleen maar het knippen en plakken van plaatjes. Het is een vertaling van gedachtes, ideeën, en dromen omzetten naar een beeld. Het helpt bij het maken een vertaling voor u zelf, maar het maakt het ook makkelijker om deze over te brengen aan anderen. Daarnaast is het ook een goede manier om inzicht te krijgen in uw eigen smaak. Je hebt een bepaald beeld in je hoofd, maar misschien vindt u het lastig om deze onder woorden te brengen of heeft u geen idee hoe uw verschillende voorkeuren in het echt bij elkaar passen. Tijdens de workshop “Moodboards maken” krijgt u hier inzicht in.

Veel interieurinspiratie en woonideeën!

De workshop moodboard maken is een creatieve workshop die veel inspirerende woonideeën en interieuroplossingen oplevert. Gedurende deze workshop ontvangt u vele bruikbare tips en kunt u aan de hand van woonbladen en tijdschriften heerlijk inspiratie opdoen. Tijdens het proces van scheuren en plakken leert u uw eigen smaak ontdekken en herkennen en geeft Marianne Mooren u achtergrond informatie over verschillende materialen, styling en interieurs. Het resultaat van de workshop wordt door de deelnemers gezamenlijk in kaart gebracht door het uitwisselen van kennis en ideeën aan de hand van de moodboards. Aan het eind van deze dag zit u vol wooninspiratie en heeft een mooie visualisatie van uw woonstijl, die u kunt gebruiken voor uw eigen interieur.

De workshop Moodboard maken is zeer geschikt als uitje met vriendinnen, uw vereniging, bedrijf of als moeder-en-dochter-dag. Het is vooral een ontspannen, creatieve middag waarbij u aan de hand van tekst en uitleg van Marianne Mooren op zoek gaat naar uw persoonlijke interieurstijl. De workshop Moodboard maken kan zowel door groepen gereserveerd worden als op inschrijving. Het minimum aantal personen is 6, het maximum is 15.

  • Een interieurworkshop die u niet alleen veel interieurinspiratie oplevert, maar ook zeer leerzaam is en u helpt bij het creëren van een interieur dat past bij uw eigen persoonlijkheid
  • De workshop duurt van 13:00 tot 17:00
  • Kleur op Kleur verzorgt alle benodigde materialen en inspiratiebronnen
  • De workshop wordt gegeven in onze interieurstudio in Aldeboarn
  • De kosten zijn €69,- per deelnemer
  • Ook is het mogelijk om de workshop op een andere inspirerende locatie te geven in Nederland. Afhankelijk van de locatie worden de kosten per deelnemer dan aangepast
  • Bijkomende reiskosten en andere onkosten zijn afhankelijk van de locatie en datum