Interieur workshop op maat

Bij Kleur op Kleur weten we wat u met een mooi interieur kan bereiken en hoe dit uw leefplezier beïnvloedt. Er zijn vele interessante onderwerpen op het gebied van kleur, styling en interieur, waardoor het prima mogelijk is om een workshop op maat samen te stellen. Op een sprankelende wijze kan Marianne Mooren u tijdens een workshop meer leren over kleurgebruik, interieurstijlen of het toepassen van stoffen. Het leuke van een workshop op maat is dat alles mogelijk is. Dit kan bij u thuis, bij vrienden, op het werk of op uw club. Organiseer iets leuks voor uw zussen, met vriendinnen als vrijgezellenuitje of gewoon samen met collega’s voor een bedrijfsuitje. Of voor iedereen die meer handvatten aangereikt wil krijgen over de kunst van het creëren van een leefbaar en persoonlijk interieur.

Veel interieurinspiratie en woonideeën!

Een interieurworkshop op maat is altijd een creatieve workshop die veel inspirerende woonideeën en interieuroplossingen oplevert. Gedurende deze workshop in onze ruime interieurstudio in Aldeboarn ontvangt u vele bruikbare tips en kunt u heerlijk inspiratie opdoen. Hier hebben we namelijk 250m2 met prachtige stoffen, kleurstalen, meubels, woonbladen en tijdschriften met de mooiste interieurideeën. Afhankelijk van de gekozen onderwerpen en samenstelling leert u uw eigen smaak ontdekken en herkennen en geeft Marianne Mooren u achtergrondinformatie over verschillende materialen, styling en interieur. Aan het eind van de interieurworkshop op maat zit u vol wooninspiratie die u kunt gebruiken voor uw eigen interieur.

Stel zelf het programma samen

Kleur op Kleur staat voor persoonlijke interieurs, en dat geldt ook voor de interieurworkshop op maat! Pas deze workshop helemaal aan op uw eigen voorkeuren en wensen. Dit kan perfect in onze interieurstudio in Aldeboarn, maar ook op een locatie naar keuze. De workshop kan een dagdeel duren, een hele dag of zelfs een heerlijk woonweekend met overnachting. Ook voor het organiseren van gecombineerde uitjes voor zowel mannen als vrouwen weet Kleur op Kleur een aantrekkelijk programma samen te stellen. Kies uit thema’s als kleur in huis, mini make overs, moodboards maken, verlichting of trends van nu. Wat het uiteindelijke programma ook wordt, wij nemen u graag mee naar de wereld van Kleur op Kleur. Een wereld waarin inspiratie en creativiteit hand in hand gaan.

Kleur op Kleur verzorgt ook graag een lezing op maat. Afhankelijk van uw publiek en de gelegenheid kunnen de onderwerpen worden bepaald en de vorm waarin de lezing wordt gegeven. Een masterclass over het gebruik van stoffen in het interieur is namelijk iets heel anders dan het geven van een college tijdens een interieurevent. Informeer daarom naar de mogelijkheden voor een seminar op maat door Marianne Mooren.

  • Kleur op Kleur stelt samen met u een interieurworkshop samen
  • De workshop kan gegeven worden op een dag deel, een hele dag of worden verdeeld over twee dagen
  • Tijdens de workshop kan worden gezorgd voor een heerlijke lunch, feestelijke high tea of een lekker diner. Ook kunnen we zorgen voor een overnachting of andere activiteiten om een compleet programma samen te stellen voor verschillende gezelschappen
  • Kleur op Kleur verzorgt alle benodigde materialen en inspiratiebronnen
  • Afhankelijk van de groepsgrootte kan de workshop worden geven in de interieurstudio in Aldeboarn of op een andere inspirerende locatie in Nederland. Ook een locatie naar uw keuze is mogelijk
  • De kosten zijn afhankelijk van de opbouw van het programma
  • Bijkomende reiskosten en andere onkosten zijn afhankelijk van de locatie en datum