Bijzondere  impressie van onze linnen collectie.

vouw-gordijnen-bedrukte-linnen-kwaliteit-botanisch-woonstoffen-2017-kleur-op-kleur-interieur-5

Bedrukte linnenkwaliteit met een tijdloos palmblad dessin en verbeeld een botanische tuin. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren die het patroon benadrukken. De linnenstof laat zich goed verwerken tot gordijnen, kussens en prachtig voor het bekleden van een kamerscherm of ander decoratieve toepassingen.

vouw-gordijnen-bedrukte-linnen-kwaliteit-botanisch-woonstoffen-2017-kleur-op-kleur-interieur-10

Deze zeer gedurfde linnenstof heeft een exotische print van botanische tuinen en een opvallende flamingo gedrukt op een zware linnenkwaliteit. De stof valt soepel en laat zich goed verwerken tot gordijnen denk aan een glanzende voering in de kleur van de flamingo. Door de sprekende kleur flamingo schitterend te verwerken voor kussens en prachtig voor het bekleden van een kamerscherm of ander decoratieve toepassingen.

vouw-gordijnen-stoffige-tinten-stoere-linnen-kwaliteit-woonstoffen-2017-kleur-op-kleur-interieur-8

Combinatie van linnen creëren een oase van rust met gevoel van ingetogen luxe. Een delicate vleugje kleur, subtiele blue en grijstinten, zacht lila en oudroze creëren een harmonieuze band tussen design en kleur geven de collectie een sfeer van rust. De kamerhoge linnen stof valt soepel en laat zich goed verwerken tot gordijnen.

vouw-gordijnen-stoffige-zachte-tinten-stoere-linnen-kwaliteit-woonstoffen-2017-kleur-op-kleur-interieur-9 

Stoere linnen geweldig om te bekleding voor een casual look. Dit alles in een harmonie van tijdloze verfrissende kleurschakeringen.

vouw-gordijnen-linnen-vintagelook-neutrale-tinten-kleurenscala-halftransparant-kamerhoog-2

Linnen mix met een exclusieve metallic look. Deze linnencollectie gordijnkwaliteit is verkrijgbaar in een reeks neutrale grijs-,wit- en beige tinten.

vouw-gordijnen-linnen-vintagelook-neutrale-tinten-kleurenscala-halftransparant-kamerhoog-3

Collectie met een kleine serie in verschillende patronen in zachte warme kleuren. Bijzonder mooi te combineren is het grafisch honingraatpatroon als gordijn in het interieur. Verkrijgbaar in neutrale tinten en grijstinten.

vouw-gordijnen-klassiek-zware-linnen-kwaliteit-bloemendessin-woonstoffen-2017-kleur-op-kleur-interieur-4

Kassiek en sprekend bloemendessin. Het ontwerp is verleidelijk, kleurrijk en weelderig. Een zware, zachte linnenkwaliteit die herinnert aan vervlogen tijden. De linnenstof laat zich goed verwerken tot gordijnen, kussens en prachtig voor het bekleden van een kamerscherm of ander decoratieve toepassingen.

vouw-gordijnen-linnen-kamerhoge-linnen-linnenkussens-hemelbed-woonstoffen-2017-kleur-op-kleur-interieur-7

K[kleine impressie van onze linnencollectie. Kom gerust een kijkje nemen in Aldeboarn de staalboeken in onze interieurstudio bevatten tientallen dessins,patronen van stoer tot ingetogen, die je allemaal kunt ervaren en voelen. Je bent van harte welkom.

Marianne Mooren

Kleur op Kleur Interieur