Een kunstwerk voor je muren. Panelen van behang waar je interieur een metamorfose ondergaat. 

De meest verbluffende compositie van een geheime
tuin tafereel met kleurrijke paradijsvogels tegen een dramatische  lucht, zodat je je echt ondergedompeld voelt in een sprookjeswereld.
Deze achtergrond van panelen is beschikbaar . Digitaal gedrukt in één indrukwekkende kleurstelling. Dit product wordt verkocht per rol  bestaande uit 2 x 70 cm x 300 cm hoog. Is je muur minder dan 300cm hoog kan je de panelen makkelijk bijsnijden. Door het gebruik van dessins kan je de sfeer veranderen, en breng je iets krachtigs aan.

 

 

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

 

Kleur op Kleur Interieur

Het assortiment eigentijdse geometrische achtergronden en wandbekledingen van Designer Guild past perfect in de moderne trend voor meer minimalistisch, abstract ontwerp in het interieur. Of het nu retro of stedelijk is, ons geometrische behang combineert eenvoud van ontwerp met een rijke reeks unieke afwerkingen en oppervlaktetexturen. Rijke velours stoffen zoals kussens zorgen voor meer diepte in je interieur.

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

 

Kleur op kleur Interieur

Kleur op kleur Interieur

 

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

 

Designers Guild biedt een enorm scala aan effen en bedrukte stoffen, van bijna eenvoudige stoffen tot prachtig gestructureerde stoffen voor gordijnen, kussens en stoffering. Stijlvol, modern en uiterst veelzijdig, de print en velours texturen werken perfect op hun eigen manier. 

Kies uit een groot aantal kleuren – van neutrale en natuurlijke kleuren in elke kleur, tot zachtere tinten gewassen kleuren en felle kleuren met accenten. De gehele collectie vind u in onze woonwinkel Kleur op Kleur Interieur. Kom gerust eens langst en laat je verrassen.

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

Perfect voor als je durft te combineren, voor een meer eigentijdse ruimte of om een ​​meer traditionele kamer een twist te geven. Onze geometrische behang voegen ritme toe en creëren een eenheid  in je huis. Kies uit ons assortiment opvallende tot meer op maat gemaakte patronen om een ​​echt stijlvolle woonruimte te creëren die intrigeert en boeit. Kleur op Kleur Interieur heeft een behangkamer met de meest waanzinnige behang dat is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma, van subtiele neutrale en natuurlijke tinten tot lichtere, opvallende tinten, floraal en nog veel meer!!!!

Het kleurenpalet van tinten licht dicht bij elkaar, dus texturen en dessins kan je uitbundig combineren. Wil je meer contrast gebruik dan een donkerde kleur grijs en gebruik wit om je kamer licht te houden.

Wil je meer advies, je bent welkom,

Kleurrijke groet, Marianne Mooren,Kleur op Kleur Interieur