Woonmode en interieur advies in Friesland

Interieurstijlen uit het verleden worden dit zomerseizoen nieuw leven ingeblazen. Chique materialen, intrigerende kleuren en dessins staan gerant voor een elektische sfeer. Gedurfd? dat is deze woonmode zeker. Maar ook onmisbaar stijlvol en elegant . Historische stijlen opnieuw geïnterpreteerd . En I love it!!! Sommige mensen noemen het kleurgebruik ‘verrassend’ dan verwijs ik graag naar vroeger.

Kijk naar de afbeelding met het blauwe bloembehang door er een glanzende vaas voor te zetten in glas van dezelfde kleur speel je met materialen en het licht wat op de vaas valt geeft een speels effect. Het boeket bloemen maakt het helemaal af.

Zware linnen stoffen bedrukt met flamingo’s geeft het interieur een exotische sfeer. We gebruiken ze  voor gordijnen, vouwgordijnen en decoreren het af met bijpassende kussens en een eventuele kleur of behang op de muur.

Een groene muur helemaal van nu met grafische printgordijnen met een glans. Ik houd ervan om in interieurs met verschillende dessins, materialen en kleuren te werken. Wil jij ook interieur advies of inspiratie opdoen dan ben je van harte welkom.

Kleurrijke groet,

Marianne mooren

Meer afbeeldingen: