De dagen worden korter en de avonden langer!!

Karpetten brengen warmte, kleur en intimiteit toe in het interieur. Het geeft een interieur een goede basis en maakt verbindingen.

Durven met kleur en gewaagde patronen kan een groots effect hebben. Maar pak je het vloerkleed in de kleurenpalet van je vloer en je werkt met structuren wordt je interieur intiemer. Zo vindt je bij Kleur op Kleur Interieur verschillende collectie’s karpetten in huis die ieder uniek zijn.

Hieronder vindt je de vertaling die de ontwerpers aan de karpetten heeft gegeven. In kunstzinnige combinatie’s van patronen, kleuren en technieken.

EEN TEXTUUR OPENBARING

karpet vloerkleed wol door kleur op kleur interieur

kleur op kleur interieur

Gekrast is een textuur openbaring. De talloze afdrukken markeren het oppervlak vormen een nieuw soort esthetiek helemaal. De “gekrast” lagen onthullen de fascinerende compositie die eronder ligt: een kunstzinnige mix van fijne lussenpool en vakkundig weggesneden secties.Onder vertelt het verhaal van de vloeibare kern van onze schijnbaar vaste aarde. De geavanceerde technieken van deze  ambachtslieden die de kracht van kokende lava in een zeer dramatische en fascinerende tapijt vertalen.

EEN DYNAMISCHE OPENBARING

karpet vloerkleed wol door kleur op kleur interieur

kleur op kleur interieur

Drop is het bewijs dat slechts een paar druppels water een vlakke ondergrond kan transformeren in een kunstwerk. Subtiele carving technieken brengen die heel proces om het leven, het nabootsen van de zachte dynamische verandering als de rimpelingen verspreid naar de randen van het tapijt.

EEN FUNDAMENTELE OPENBARING

karpet vloerkleed wol door kleur op kleur interieur

kleur op kleur interieur

Surface onderzoekt het kraken van de aarde en de voorbijgaande aard van de materialen bij blootstelling aan de elementen. De iets apocalyptische begrip wordt verzacht door de warme, gedempte kleuren en de delicate boucle dat wordt blootgesteld in de spleten van de RUG.

EEN AANGETASTE OPENBARING

karpet vloerkleed wol door kleur op kleur interieur

kleur op kleur interieur

Ontbinden vertelt een verhaal van transformatie en beschrijft de verandering van de onbehandelde metaal over de tijd. Met wetenschappelijke betekenis en artistieke gevoeligheid, is het geslaagd om de vervaging kleuren van het roesten proces uitbeelden ..

EEN TOEVALLIGE OPENBARING

karpet vloerkleed wol door kleur op kleur interieur

kleur op kleur interieur

Splash is over de interactie van kleur en textuur – en de kinderlijke vreugde in het spelen met verf. De fijn gesneden randen maken van de oppervlaktespanning van de druppels tastbaar in de ware zin van het woord. De kracht van de eenvoudige boodschap van het ontwerp wordt onderstreept door het gebruik van glanzende zijde uit te werken in een spetter.

Of het nu gaat om een prachtig karpet die je hal aankleed, een schitterende traploper die je trap allure geeft of een karpet die zorgt voor een verbinding in het interieur van de woonkamer. Je vindt bij Kleur op Kleur Interieur een breed scala aan vormen, kleuren, materialen en maten om het karpet helemaal naar jou wensen uit te voeren. Kom langs en laat je verrassen!!!