KARPET MET DE KLEUREN VAN PASSIE VOOR ELK INTERIEUR

Van de natuurlijke oorsprong en van de fijnste kwaliteiten. Natuurlijke materialen, 100% scheerwol, traditionele verwerking, zachte kleuring. Alle tapijten worden getest op schadelijke stoffen en onschadelijk voor mensen met allergieën. Lana Color, de ideale keuze voor karpet liefhebbers die de combinatie van exclusieve elegantie en gezond comfort voor thuis waarderen.

De nieuwe collectie handgemaakte, op maat gemaakte karpetten in 187 schitterende kleuren en 4 kwaliteiten, doet LANA COLOR een beroep op de emotie van esthetisch veeleisende tapijtliefhebbers. Het palet varieert van natuurlijk wolwit over romantische roze tot heldere indigo, robijnrood en rijk zwart. Voor elke passie, het perfecte unieke stukje pure wol uit Nieuw-Zeeland.

De basis en inspiratie voor LANA COLOR is de natuur. Dit geldt zowel voor het materiaal – uitsluitend de beste scheerwol uit de graslandvlaktes van Nieuw-Zeeland – als voor het harmonieus gecoördineerde kleurenspectrum. Herfst gloeiende bossen, lagunes, koralen, het zand van de Sahara, Noorse mossen en varens, Franse kastanjes en Noors graniet. Al deze kleurenlandschappen worden aangetroffen op de reis door de wereld van LANA COLOR-tapijten. Perfect voor het instellen van heldere contrapunten, bijvoorbeeld met roestrode elegantie in een koele, stedelijke ambiance of subtiel afrondend op de manier van leven. Hoe dan ook, de weelderige kwaliteit en schitterende kleur van de op maat gemaakte tapijten verrijken het decor en creëren een sfeer van stijlvolle gezelligheid.

 

SPOT

Voor liefhebbers van luxe tapijten het puurste genot. Met de hand verwerkt, de hoogwaardige nieuwe wol uit Nieuw-Zeeland verspreidt een aangenaam natuurlijk levend gevoel. De garens van de Friezé worden gevilt en gedraaid in een complex proces. Naast de resulterende levendige oppervlakken inspireert SPOT door briljante kleurenpracht in meer dan 80 kleuren.

STYLE

De iets hogere versie is het model voor moderne gezelligheid. Iedereen die ooit voet op dit knuffeltapijt heeft gezet, zou er zeker nog even over willen nadenken. Stijlvol en duurzaam, STYLE heeft alles wat nodig is om de kostbare metgezel te zijn van een lang en druk leven.

MIX

Wanneer gedraaide garens worden gemengd met gladde, volledig onafhankelijke levendigheid en elegantie ontstaat. MIX combineert vilten wol met fijn linnen. Tonale kleurencombinaties betoveren met discrete charme, terwijl contrasterende variaties hun expressieve kleurenspel ontvouwen. Hoe dan ook, Mix is ​​een hoogtepunt voor uw huis.

FASHION

De maatstaf voor verfijning en verfijnde smaak. De uitstraling van het bouclé-tapijt van zuivere scheerwol sluit naadloos aan op de grote traditie van klassieke patronen uit de modewereld. Gelukkig mooie composities, die hun charme putten uit het harmonieus gecoördineerde kleurenpalet, maken elk uniek stuk een uniek kunstwerk voor estheten.

HET GEHEIM VAN DE KLEUREN VAN BRILLIANS

De nieuwe wol uit Nieuw-Zeeland die voor LANA COLOR-tapijten wordt gebruikt, is niet alleen bijzonder zacht door de hoge, koele lagen, maar ook bijna wit. Deze pure basistoon is bijzonder geschikt om rijke, heldere kleuren te verkrijgen bij het verven van de garens. Bovendien produceert het traditionele viltproces elegante karpetten die opvallen door hun levendigheid en kleurschittering.

EXCLUSIEF HANDGEMAAKTE UNIKATE

Geen LANA COLOR-tapijt lijkt op het andere. Zodra een beslissing is genomen over kleur, kwaliteit en afmetingen, worden de gedraaide en gevilte Friezé-garens voorzichtig met de hand geverfd en getuft. Om een ​​indruk van het effect van te voren te krijgen, kan het gewenste ontwerp op verschillende manieren worden gepresenteerd door Kleur op kleur Interieur. Van garenstalen tot de productie van een origineel patroon, alles is mogelijk om het tapijt tot in het kleinste detail te plannen en een concreet idee te krijgen van het te wensen tapijt.

DE NATUURLIJKE OORSPRONG VAN DE FIJNSTE KWALITEIT

Natuurlijke materialen, natuurlijke scheerwol, traditionele verwerking, zachte kleuring. Alle tapijten worden getest op schadelijke stoffen en onschadelijk voor mensen met allergieën. Lana Color, de ideale keuze voor tapijtliefhebbers die de combinatie van exclusieve elegantie en gezond comfort voor thuis waarderen.

In onze woonwinkel kun je de kleuren en materialen zien en voelen, en uiteraard denken wij mee over de maat en kleuren en uitvoering.

BEKIJK MEER AFBEELDINGEN: