Maar hoe combineer je de kleur Heart Wood in je interieur??

Het is een warme kleur die van kleurtoon verandert als je hem combineert met andere kleuren. Gebruik je hem te veel kan hij de ruimte flink domineren. Hier geef ik wat tips om de kleur te gebruiken.

  • Supergoed doet hij het met de hardere blauw en groen tinten de uitstraling wordt koeler en vormt een mooi tegenwicht tegenover Heart Wood.
  • De kleur Heart Wood samen gecombineerd met de grijstinten op de muur zal de ruimte wat stemmiger aanvoelen.
  • Heart Wood toegepast op de muur maak dan de verbindingen met deze kleur in kussens, plaids , vazen met bloement zodat de details zich verbinden met de muur voor een harmonieuze sfeer.
  • Het is een kleur die je goed kunt gebruiken in een kamers op het noorden, doe dit in combinatie met wollen plaids, velours kussens en de ruimte voelt als een warme deken.
  • Natuurlijke materialen zoals hout, riet, leisteen, beton, varens lees planten zijn materialen die bij de kleur Heart Wood fijn zijn om  te combineren. Maakt de ruimte stoerder en je werkt met materialen wat ik een must vind.
  • Combineer de kleur met textuur, dessins en effen kleuren en maak er een eigen fijne setting van. Want de kleuren en texturen ervan hebben invloed op jouw keuzes en de manier waarop je de evenwicht toepast in de ruimte.

Wil je meer weten hoe jij de kleur kan toepassen met gordijnen, behang en meer, kom langs en laat je verrassen en onderdompelen in de wereld van Kleur op Kleur Interieur

 

 

 

 

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur

Kleur op Kleur Interieur