Van stoffen krijg ik nooit genoeg. Mijn hoofd is dan net een achtbaan. Ik zie zoveel toepassingen voor stoffen, en genoeg ideeën voor nog een paar levens. Gordijnen geef je meer uitstraling door extra aandacht te besteden aan de confectie.

Nou ons Atteljee verstaat haar vak. De stoffen worden hangend gesneden, gecontroleerd over een lichttafel voor eventuele foutjes. Het atteljee is brandschoon en de dames die er werken hebben liefde voor het vak en oog voor detail.

Verwonderlijk blijf ik het vinden hoe een eindproduct tot stand komt. Neem het bedenken van het ontwerp, de kleuren, productie, collectie’s uitzetten, staalboeken maken voor dat de consument er kennis mee maakt. En dan komen wij, Kleur op Kleur Interieur aan de beurt. Het adviseren van de stoffen die gemaakt worden tot gordijnen, panelen. vouwgordijnen, kussens of een sprei wel of niet doorgestikt. De eerste kennismaking met de klant vind plaats bij ons in de winkel. En daarna komen wij bij de klant thuis.

Deze wondere wereld van mensen, interieurs en wensen blijven me keer op keer positief verrassen. De interieur wereld is volop in beweging. Stoffen van zachte pastels tot krachtig grafisch, stoere katoenen en luchtige linnens. Wij van Kleur op Kleur Interieur verleiden je graag met de mooiste stoffencollectie kom langs en laat je verrassen.