Waanzinnige collectie nieuw behang 2016/2017 is binnen. Met rijke structuren en waanzinnige kleuren en patronen. Een rijke versiering en of decoratie voor wanden maar denk ook eens aan panelen. Je kunt met behang een evenwicht aanbrengen en de kleuren terug laten komen in kussens, plaids en accessoires. Neem een kleur uit het behang en laat deze terug komen in de gang, zo breng je mooie verbindingen tot stand. Kom op vrijdag of zaterdag langs en laat je onderdompelen in de wereld van Kleur op Kleur Interieur met de prachtigste behangboeken met bijpassende stoffen voor gordijnen en karpetten


BEHANG

Creatie van dit behang is een echt passie project geweest van de designer. De vlinders zijn ingelijst en vervolgens is hier een collage van gemaakt. Op afstand niet van echt te onderscheiden. De verschillende lijstjes geven een hedendaags effect en door te kiezen voor behang met een print kunt u een echt statement maken. De vertrekken ondergaan een ware metamorfose door de bezielde combinatie van kleuren en dessins. Van modern tot vintage door tijdloze en eigenzinnige patronen.


behang-behang-ingelijste-vlinders-byzonder-kleurrijk-kleur-op-kleur-interieur-780x455-1


BEHANG

Grafisch patroon herhaling met behulp van vaste blokken van kleur met een lijn tekening van pauwveren in heldere kleuren van nu. Behang met een prachtige glans. Deze intrigerende behangcollectie van Kleur op Kleur schept ruimtes met karakter, dynamiek, ziel en glamour. Ook bij deze luxe behangreeks hebben we een prachtige bijpassende stoffencollectie.


behang-groot-pauwveren-motief-turkoois-goud-kleur-op-kleur-interieur-780x455-1


behang-groot-pauwveren-motief-turkoois-goud-kleur-op-kleur-interieur-780x455


Behang

Behang met een marmer effect vernoemd naar het marmer zoals gebruikt in de Taj Mahal. Dit glinsterende metallic ontwerp is gebaseerd op documenten gevonden in antiquarische boeken.

behang-kleurrijk-marmer-byzonder-kleur-op-kleur-interieur-780x455-1

behang-kleurrijk-marmer-byzonder-kleur-op-kleur-interieur-780x455-2


Behang

Dit behang-ontwer) werd oorspronkelijk met de hand geschilderd. Een metallic behang met sierlijke, fantasierijke vlinders, exotische vogels en apen in de kleuren blauw. Gangen, trappen en overlopen zijn bij uitstek geschikt voor sterke kleuren en dessins. Het opvallende effect komt goed tot z’n recht, zonder rekening te houden met andere interieur elementen. Met gedessineerd behang kan in een open trappenhuis een bijzonder sterk effect worden bereikt.


behang-kleurrijk-exotische-vogels-vlinders-kleur-op-kleur-interieur-2

behang-kleurrijk-exotische-vogels-vlinders-kleur-op-kleur-interieur-1

Geinspireerd

Wij van Kleur op Kleur Interieur laten je graag  kennismaken met deze nieuwe collectie muurbekleding. Kom langs en laat je inspireren.