Luxueus behang
De luxueuze behang collecties die Kleur op Kleur introduceert, zijn werkelijk van ongekende kwaliteit en klasse. Ze blinken uit in extravagantie en komen tot stand door het toepassen van de meest geavanceerde druktechnieken. De toon wordt gezet door gebruik te maken van opvallend gedessineerde damasten behang en luxueuze texturen als gewassen linnen en geflockt zijde. Aangevuld met behangpapier dat is gevouwen en geplooid tot tactiele structuren die doen denken aan craquelé met een zacht glanzende gloed. Maar het kan nog exclusiever door te kiezen voor behang met spectaculaire effecten door kleine glaspareltjes die zijn aangebracht en die het licht weerkaatsen, of ragfijne metaaldraden die zijn aangebracht op het papier om discrete texturen aan te brengen. Deze intrigerende behangcollectie van Kleur op Kleur schept ruimtes met karakter, dynamiek, ziel en glamour. Ook bij onze luxe behangen hebben we een prachtige bijpassende stoffencollectie.

 

Contact opnemen

Geïnteresseerd in luxueus behang?  Neem dan gerust contact met ons op! >>

Contact opnemen

Behang, kleuren en dessins kunnen ruimtes met elkaar verbinden. Maak een statement en pas de dessins toe op een muur. De kleuren zijn sprankelend en weelderig of misschien juist ingetogen maar wel met de meest schitterende texturen.

Gangen, trappen en overlopen zijn bij uitstek geschikt voor sterke kleuren en dessins. Het opvallende effect komt goed tot z’n recht, zonder rekening te houden met andere interieur elementen. Met gedessineerd behang kan in een open trappenhuis een prachtig effect worden bereikt.

Behang kan ook een verrassend effect geven op paneeldeuren of plafonds. Ideaal voor een eenvoudige make over of sfeerverandering in uw interieur met een groots effect.

Klassieke dessins en warme tinten

Bij de keuze van behang wordt eerst rekening gehouden met de verhoudingen en de functie van een ruimte. Vervolgens wordt er een voelbare eenheid gecreëerd tussen gekozen tinten, stoffen en meubels in het interieur en het dessin van het behang. In de collectie luxueus behang vindt u bijvoorbeeld klassieke ontwerpen met licht reflecterende versieringen en subtiele texturen die een moderne draai geven aan vroegere ontwerpstijlen.

Een uitgebreide en prachtige collectie van toile behang met sterke en schitterende scenes naast delicate en romantische ontwerpen en dus geschikt voor kamers met grandeur en allure. De staalboeken van Kleur op Kleur bevatten tientallen dessins, patronen en worden begeleid door een bijpassende stoffencollectie.

Kleur op Kleur Interieur gebruikt behang als de finishing touch in uw interieur. Wij zien het kiezen van behang dan ook als onderdeel van een totaal interieuradvies. Een goed gekozen behang maakt het interieur af, brengt alle andere elementen in uw interieur samen en kan de uitstraling van een ruimte maken of breken. Daarom vinden wij dat een behang kiezen afhangt van meerdere factoren en in de onderstaande gevallen het best tot zijn recht komt.

 

 • Behang kan ruimtes met elkaar verbinden, dit is alleen te overzien aan de hand van een compleet interieuradvies.
 • De behangcollectie sluit mooi aan bij onze prachtige stoffencollectie.
 • In bepaalde collecties zijn het behang, de stoffen, vloerkleden en kussens op elkaar afgestemd. Hiermee ontstaat een voelbare eenheid wat betreft de mix van materialen en structuren. In de ene ruimte worden dessins in overvloed gebruikt, in de andere ruimte volstaat enkel een paar gedessineerde kussens van dezelfde collectie.
 • Gangen, trappen en overlopen zijn bij uitstek geschikt voor sterke kleuren en patronen. Deze ruimtes worden namelijk niet beïnvloed door de stijl van bijvoorbeeld meubels of accessoire. Met een gedessineerd behang kan aan een open trappenhuis een prachtig effect worden gegeven. Met natuurlijk een loper in bijpassende kleur op de vloer.
 • Bij meubels in verleidelijke tinten zoals paars, zwart, rood, zilver en goud vormt behang in naturellen en grijstinten een harmonieuze achtergrond.
 • Behang kan het interieur een extra kleurinjectie geven in zowel glans, dessin en subtiele texturen
 • Bij een interieur waarin gewerkt wordt met zachte kleuren, geeft een wand met grafische zwart-wit behang een spectaculair contrast.
 • In ruimtes waar harde materialen zijn toegepast, brengt behang met fijne structuren zoals velours en linnen meer gevoelswaarden en warmte in het interieur.
 • Behang kan als groot object tegen een muur worden gebruik en worden afgewerkt met een sierlijst in bijpassende of juist contrasterende kleur
 • Goed gekozen behang transformeert elke gewone muur tot een exceptioneel element in de ruimte.
 • Door muren te behangen in bepaalde dessins kunnen de wanden fungeren als achtergrond of zorgen voor een opwindende combinatie van stijlen
 • Kleur op Kleur neemt behang mee in het interieuradvies als de finishing touch
 • U treft bij ons in de interieurstudio bijzondere, toepasbare en unieke behangcollecties
 • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het creëren van inspirerende ruimtes
 • We werken met het NCS colour systeem waarmee we de kleur van het behang kunnen inscannen en advies kunnen geven over bijpassende kleuren verf voor bijvoorbeeld wanden, plafonds en kozijnen
 • Voor grotere afnames kan behang op kleur worden gemaakt in grotere metrages
 • U ontvangt een offerte waarin alle kosten zijn meegenomen. U weet precies waar u aan toe bent
 • We gebruiken vormen, materialen en technieken op een innovatieve manier. Hieruit ontstaan originele interieurs
 • Kleur op Kleur komt met oplossingen waar u zelf vaak niet aan denkt
 • Wij kunnen uw ideeën vertalen naar concrete interieurplannen
 • Wij komen met een voorstel dat past binnen uw budget
 

Bekijk meer afbeeldingen: